Info
FUNKY DANS - 3 Forskellige Hold!
 
Funky Dans er for dig, der gerne vil prøve kræfter med dansen og mærke glæden omkring det! På holdet vil eleverne lære grundtrin inden for blandt andet hiphop, dancehall, house, popping, breaking osv. men med særligt på hiphop. Vi skal arbejde med indlæring af koreografi samt skabelse af egen, freestyle smidigheds- og styrketræning, performanceteknikker og udtryk, når vi danser. Der vil også blive undervist i historien bag de danse vi laver, da det er en vigtig del af dansekulturen at have forståelse for, hvordan trin er opstået. Vigtigst af alt er at vi har det sjovt, mens vi udvikler os!

Træningerne vil være bygget op således at vi altid starter med en opvarmning, hvor vi smager på forskellige grundtrin og laver styrke- og smidighedstræning for at skabe et solidt grundlag for at blive en dygtigere danser. Herefter vil der typisk blive undervist i en koreografi eller der vil stilles en anden form for kreativ opgave - disse kan fx handle om at  udtrykke dans med forskellige følelser eller skabe sin egen koreografi.

På Funky Dans er der plads til alle uanset køn og niveau - det eneste krav er at man har ja-hatten på og er klar på nye udfordringer!

Hold 15 - Funky Dans 10-12 år - Mandag 17:00-18:00 
Funky Dans er for dig, der gerne vil prøve kræfter med dansen og mærke glæden omkring det! (Læs mere indenunder fanen)
Alder 10-12 år
 

Hold 16 - Funky Dans 12-15 år - Mandag 20:00-21:00 
Funky Dans er for dig, der gerne vil prøve kræfter med dansen og mærke glæden omkring det! (Læs mere indenunder fanen)
Alder 12-15 år

 

Hold 14 - Funky Dans 8-10 år - Torsdag 18:30-19:30
Funkydans 8-10 er for dig, som er klar på masser af dans og sjov. (Læs mere indenunder fanen)
Alder 8-10 år

 

Sæson: Uge 34-24. Dog ingen træning i følgende uger pga. ferie og helligdage: Uge 42+51+52+7+15+19. 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Seneste nyheder