Endnu et morgenbevægelseshold til de aktive seniorkvinder.

”De gyldne godter”, som jeg kalder mine tirsdags-65+morgenmotionister, bliver flere og flere, så vi har besluttet at åbne et hold mere om torsdagen kl 11-12.

Og hvad laver vi så?

Fremfor alt, så nyder vi hinandens selskab. Vi træner, strækker og styrker lattermusklerne mindst lige så meget som de større muskelgrupper. En blanding af Funktionel træning, ”Helle Gotved”, senior-yoga og små danserier - styrke, stræk og puls på så mange måder som muligt, der passer til en krop, som har arbejdet i mange år, og som trods lidt slitage og måske reservedelsudskiftninger, gerne vil holdes i gang .

Vi bruger elastikker, redondobolde, yogamåtter, og hvad der ellers er lige ved hånden eller i rummet. Og vi slutter af med en liggende, afspændende visualiseringsrejse.

Tempoet tilpasses den enkelte og gruppen, musikken er fra dengang verden ikke var af lave, krydret med klassiske toner og andet, der passer til stemningen, og stemningen er altid fyldt med varme og humor af den slags der opstår, når man kender til livets og kroppens op-og-ned.
Og vi overholder naturligvis de Corona-retningslinjer der er for afstand og afspritning.

Der er plads til 15 deltagere, og er du en af dem, der leder efter et ”vedlige”-hold i godt selskab, eller kender du én der gør, så er du/I hjerteligt velkomne i:

Torsdage kl 11-12

Medbring gerne måtte og bold (med du er også velkommen til at låne)

Jeg glæder mig til at se nye som gamle medlemmer.

KH Lene Christophersen

Seneste nyheder