Info
RHYTM & MOVES KVINDER 20+
 
Holdet hvor du kan: træne for at lære, vedligeholde eller udvikle din bevægelighed i dansens rammer: Ballet, Jazz, Modern Dance, floorwork m.m. Vi træner, sveder, griner og fordyber os i bevægelsen - i teknikken, tyngden, rækkevidden og intentionen. Træningens Fokus: Styrke, smidighed og balance. Ligeligt fordelt på oplevelse og dygtiggørelse. Grundig opvarmning, med fokus på kropsbevidsthed og bevægelses-kvalitet. Vi veksler mellem faste, fokus- og improsekvenser, i alt fra gymnastikkens lækre tunge sving, til jazz-sekvenser over gulv, yoga, floorwork, ballet og hiphop. Koreografisk arbejde: fremmer forståelsen af de forskellige genrer. Vi arbejder med 2-3 genrer ad gangen og fordyber os både i teknik, stemning og dramaturgi med plads til niveau-spredning. Der lægges videoer til hjemmestudie i FB-gruppen, for dem som vil være lidt på forkant. Vi, der har lyst, deltager i foreningens hjemmeopvisning, evt flere afhængigt af interessen. Besluttes i efteråret.
 
Jeg er: oprindeligt danser - Klassisk ballet, Jazz og Modern Dance. Senere krydret med rytmisk gymnastik, og de mange nyere genrer fra dansens verden. 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(19) Voksen - Dansehold
Tid/Sted
Mandag 19:30-21:30 HIC, Bevægelsessal 1 Mandag 19:30-21:30 HIC, Bevægelsessal 2
Instruktør: Lene Christophersen /
Startdato
24.08.2020
Slutdato
26.04.2021
Tilmeldte
2/25
Opr. Pris / Rabat
1200 kr. / 40%
Kort beskrivelse
RHYTM & MOVES KVINDER 20+ – 2 timer om ugen: (mandag 19:30-21:30) Sæson: Uge 35-17. Der trænes ikke i følgende uger pga. ferier og på helligdage: 42+52+53+7+13+14 Pris: 1200,-. Prisen er inklusive opvisningstøj. 90,- for enkelttræninger på Mobilepay 64228. Vis kvittering inden timens start. FB-gruppe: HGP Rhythm & Moves. Beskrivelse: Holdet hvor du kan: træne for at lære, vedligeholde eller udvikle din bevægelighed i dansens rammer: Ballet, Jazz, Modern Dance, floorwork m.m. Vi træner, sveder, griner og fordyber os i bevægelsen - i teknikken, tyngden, rækkevidden og intentionen. Træningens Fokus: Styrke, smidighed og balance. Ligeligt fordelt på oplevelse og dygtiggørelse. Grundig opvarmning, med fokus på kropsbevidsthed og bevægelses-kvalitet. Vi veksler mellem faste, fokus- og improsekvenser, i alt fra gymnastikkens lækre tunge sving, til jazz-sekvenser over gulv, yoga, floorwork, ballet og hiphop. Koreografisk arbejde: fremmer forståelsen af de forskellige genrer. Vi arbejder med 2-3 genrer ad gangen og fordyber os både i teknik, stemning og dramaturgi med plads til niveau-spredning. Der lægges videoer til hjemmestudie i FB-gruppen, for dem som vil være lidt på forkant. Vi, der har lyst, deltager i foreningens hjemmeopvisning, evt flere afhængigt af interessen. Besluttes i efteråret. Jeg er: oprindeligt danser - Klassisk ballet, Jazz og Modern Dance. Senere krydret med rytmisk gymnastik, og de mange nyere genrer fra dansens verden. Deltagernes forudsætninger: •Kvinder 20+ - ingen øvre grænse. •har dyrket gymnastik/dans på rep.niveau el.l. •forventer fordybelse, nye opdagelser, udfordringer og læring. •elsker at grine og svede i selskab med andre, der griner og sveder
Pris 40% rabat fratrukket.
720 kr.
Tilmeld

Seneste nyheder