Instruktør
Amy Isabell Christiansen
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Amy og er 16 år.

Jeg er instruktør i Humlebæk gymnastik forening. Her har jeg også selv gået til gymnastik i mange år, hvilket jeg har været meget glad for.

Jeg er bosat i Humlebæk, og har gået på Langebjergskolen. Til dagligt går jeg på Espergærde Gymnasium i 2.g.

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)  

Se hele beskrivelsen
Florin Purge
Beskrivelse

Jeg begyndte selv til gymnastik som 6 år i Rumænien

I 1994 blev jeg færdig uddannet som gymnastik træner på Idrætsakademiet i Bucharest.

I 1996 kom jeg til Danmark som cirkus akrobat hos Dannebrog Cirkus.

Fra dec.1996 til dec. 2005 har jeg arbejdet som dansk assisterende junior og senior landstræner i mandlig idrætsgymnastik.

Siden 1997 har jeg også undervist i springgymnastik samt redskabsgymnastik både på elite og motionsniveau i flere forskellige klubber på Sjælland.

I Humlebæk har jeg undervist siden 1997 og det glæder jeg mig meget til igen i den ny sæson.

Som aktiv gymnast har jeg selv deltaget mellem 2006 og 2012 til 3 NM, 3 EM og 3 VM på det danske landshold i mandlig idrætsgymnastik.

I dag er jeg stadig aktiv som gymnast, men kun på motionsniveau.

Motto som menneske: Giv aldrig op!

Motto som træner : Sikkerhed frem for alt!

Jeg har valgt at være gymnastik træner, fordi jeg synes det er sjovt at give videre til andre, både børn og voksne, det jeg har selv lært som gymnast, samtidig med at man kan både se menneskelig og sportslig udvikling.


Se hele beskrivelsen
Ida Møller
Beskrivelse
Mit navn er Ida Møller og jeg er født i 2003. Jeg blev student fra Niels Brock i sommers (2022), og har derfor sabbatår.
Jeg har selv gået til gymnastik og dans i 13 år og været i foreningen i 16 år indtil videre.
Det er mit 6 år som værende træner i foreningen 3 år som hjælpetræner og 3 år som instruktør.
Derudover sidder jeg også i HGPs bestyrelse.

Se hele beskrivelsen
Joon Poore
Beskrivelse
Joon Poore underviser i Tricking, Selvforsvar for Piger og Klassisk Spring Gymnastik. 
 
Til daglig arbejder han som professionel stuntmand på film og tv, og er selv ihærdig gymnast samt kampsports udøver. 
  
Se hele beskrivelsen
Karin Dau Rasmussen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Lars Emil Bjerregaard
Beskrivelse

Som 7 årig startede jeg med at gå til redskabsgymnastik. Det var så sjovt, at jeg som 25 årig i 1993-1994 tog en 8 måneders linjeuddannelse i springgymnastik på Gerlev idrætshøjskole.

Efter et år som matematik-, fysik- og springlærer på Skyum Idrætsefterskole har jeg frem til i dag undervist børn i spring i den frie idræt.
I den frie idræt, mødes vi om en fælles interesse - vi er sammen om at gøre det sjovt.


Jeg vil gerne give den glæde ved springgymnastikken, som jeg selv nyder, videre og inspirere andre til at kunne gå samme vej.

Se hele beskrivelsen
Lene Christophersen
Beskrivelse

Jeg er fra 1965, har danset klassisk, jazz og modern dance det meste af livet, og har en Dance- og Performanceuddannelse. Gymnastikken fik jeg ind med lederuddannelsen på Gymnastikhøjskolen i Viborg, og jeg har undervist siden (1984). Det er blevet til et hav af danse- og bevægelseskurser, -seminarer og hold gennem tiden for alle aldre, lige fra de mindste m/forældre, til puslinge, begynderspring, opvisningshold, dans og motion. Jeg har været i HGP siden 1994, dels 9 år i bestyrelse, dels som instruktør, hvor jeg har været med til at starte gymnastikskolen op. I mange år også instruktør på DGI’s Aspiranthold. I DGI virker jeg stadig landsdelsholdskonsulent.

For mig er ”bevægelse” den sikre vej til både indre og ydre balance, og ”bevægelse med andre” vejen til inkluderende social dannelse og fællesskab.

Til daglig er jeg AKT- og inklusionsvejleder, lærer og leder af DanceAcademy på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium. Jeg arbejder på Scenekunst-skolerne med teater, dans og sang for de yngste, og i egen virksomhed tilbyder jeg holistisk terapi.

Se hele beskrivelsen
Line Kjems Nielsen
Beskrivelse
 
(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)
 
Se hele beskrivelsen
Lotte Willumsen
Beskrivelse

Jeg er født i 1966 og har siden 1989 været instruktør i aerobic, jazzdance, step, udetræning og salsa.

Jeg elsker at bevæge mig til musik, men har fundet stor glæde ved også at træne udenfor i et varieret terræn og i al slags vejr. Det er hyggeligt, fordi vi også kan tale sammen under træningen, når der kun er naturens lyde.

Til daglig er jeg læge og bruger min viden fra anatomi og fysiologi i træningen

Håber at vi ses i det fri

Se hele beskrivelsen
Marie Ullum Vind
Beskrivelse
Jeg hedder Marie Ullum Vind og bliver 16 i den kommende sæson, og er altså født i 2004.
 
Til daglig går jeg på Espergærde gymnasium i 1.g. Dette er mit 4. år som træner, og jeg har undervist gymnaster fra 1.5 år til 12 år. Jeg har selv gået til spring gymnastik i HGP i omkring 10 år, og har også gået på DGI Nordsjælland Junior Performance Team i sæsonen 18/19.
 
I min fritid bruger jeg tid på at bage, sy og være sammen med mine venner. I mine 10 år i folkeskolen har jeg brugt 5 år i elevrådet, og var elevrådsformand i 9.
 
Når jeg underviser, får jeg en kæmpe glæde ud af at hjælpe mine gymnaster med at udvikle sig både fysisk og socialt.
 

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)

 

 
 
 
Se hele beskrivelsen
Mynte Coster
Beskrivelse
Hej, mit navn er Mynte Coster og jeg er født i året 2002. Jeg har gået til gymnastik det meste af mit liv og har altid elsket at prøve nye spring og udvikle min teknik. Jeg har været på efterskole i årene 2018-2019 på gymnastik efterskolen Stevns, hvor jeg både sprang og dansede. Dette år har været det bedste og mest lærerige år, og har givet mig en masse med i bagagen.
 
Jeg har altid elsket gymnastik og dét at kunne lærer fra sig og se sine gymnaster udvikle sig både springmæssigt men også som hold.
I min fritid elsker jeg både at træne, springe og være kreativ med forskellige nye projekter.
Jeg ser dét at være træner som en oplagt mulighed for at give alt det videre jeg engang har lært og følge gymnasternes udvikling fremadrettet.
 

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)
 

Se hele beskrivelsen
Nikoline Bryde-Nielsen
Beskrivelse
Hej, jeg hedder Nikoline Bryde-Nielsen, og jeg er fra årgang 2004.
 
Jeg har været træner i foreningen siden 2018. Min motivation til at lære fra mig, kommer når jeg ser mine elever udvikle sig og nyde gymnastik ligeså meget som jeg selv gør. Jeg har gået til gymnastik i foreningen siden jeg var 1 år, og gik også på DGI Nordsjælland Junior Performance team i sæson 18/19. Til dagligt går jeg på Sorø Gymnasium som kostelev, og mellem folkeskolen og gymnasiet brugte jeg et år på kostskole i Skotland.
 
Udover gymnastik bruger jeg min fritid på at være kreativ (f.eks. perler eller bage), høre musik og være sammen med venner.
 

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)

 
Se hele beskrivelsen
Sandra Tanderup
Beskrivelse

Jeg hedder Sandra Tanderup og født i 1999. 

I sommeren 2019 blev jeg student fra Espergærde Gymnasium, hvorefter jeg har haft to sabbatår med meget forskelligt og spændende arbejde. Jeg fortsætter med at arbejde 1/2 år endnu som pædagogmedhjælper i Humlebæk Skole SFO 1 samt som lærervikar på Humlebæk Skole. Derefter planlægger jeg på at skulle studere til vinter.

Siden 2011 har jeg undervist spring/rytme-hold i HGP som henholdsvis hjælpetræner og nu instruktør. Jeg har førhen undervist spring/rytme-hold i alderen 5-14 år. I denne sæson glæder jeg mig til at skulle undervise spring/rytme 8-10 år samt spring/rytme 10-14 år.

Jeg har selv gået til spring/rytme gymnastik og dans i mange år. Desuden gik jeg på gymnastikefterskolen Vejstrup i 2015/2016, hvilket berigede mine gymnastiske færdigheder og interesse. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med næste sæson 2021/2022, der byder på en masse spændende, sjove og gode træninger med masser af udvikling af gymnastiske færdigheder.

Se hele beskrivelsen
Sarah Sliai
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Sarah Sliai. Jeg er fra 2003 og 17 år. Jeg er instruktør på spring, leg og rytme 5-7 og spring rytme 7-10 år.

Det er mit 5 år som træner i forening, og jeg har trænede begge aldersgrupper før. Til dagligt går jeg i 2. G på Espergærde gymnasium. Jeg har selv gået til gymnastik i 15 år i Humlebæk gymnastik og parkour forening. I 2018/2019 gik jeg et år på idræts efterskolen BGI- akademiet. Hvor jeg dyrkede gymnastikken, som jeg altid har haft en stor interesse for.
 
Jeg har derfor en stor glæde ved at undervise og jeg elsker at kunne give min egen glæde ved gymnastikken videre, og kunne lære det fra mig jeg engang selv lærte og hjælpe gymnasterne med at udvikle sig. 

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)

 
Se hele beskrivelsen
Signe Vich
Beskrivelse

Mit navn er Signe Vich, og jeg er 20 år gammel. Jeg er i denne sæson instruktør på spring/rytme 9-12, free gym-holdene og BMF-holdene.


Det er i år mit 5. år som instruktør, men jeg har været træner i foreningen siden 2015 og det er mit andet år som instruktørrepræsentant i bestyrelsen. Jeg har i min tid som træner haft alle aldersgrupper fra 3-14 år.


Jeg arbejder til dagligt som lærervikar på Langebjergskolen og Humlebæk lilleskole, da jeg holder sabbatår. Jeg har derudover selv gået til spring/rytme gymnastik i 12 år.


Jeg har altid haft en stor interesse for gymnastik, men det er helt fantastisk, at få lov til at undervise andre. Det er fantastisk at følge med i deres udvikling og se deres glæde for sporten vokse ligeledes.


Se hele beskrivelsen
Sille Bødker Vensby
Beskrivelse

Jeg hedder Sille og er født i 2006 og er dansetræner her i HGP.

Til dagligt bor jeg i Hørsholm hvor jeg også går i skole.

Jeg har danset siden jeg var 6 år gammel.


Jeg elsker at danse og lave koreografier og glæder mig til at se alle mine elever få glæden ved dans, ligesom jeg har.

Jeg glæder mig til at se jer!

Se hele beskrivelsen
Sille Coster
Beskrivelse
Hej, jeg hedder Sille Coster, jeg er fra 2001 og er instruktør på spring/rytme 9-12 og free gym.
 
Dette er mit 5.år som instruktør og mit 8. år som træner. Jeg har selv lavet spring/rytme gymnastik i 16 år. Jeg har trænet alle aldre helt nede fra 3 år og op til 14 år.
 
Til daglig har jeg sabbatår, og arbejder op Humlebæk skole som lærervikar. I 2017-2018 var jeg på Vejstrup efterskole, hvor jeg brugte et helt år på at springe dagen lang og sammensætte en opvisning med 250 andre dygtige gymnaster og lærer.
 
Når jeg ikke er på arbejde elsker jeg selv at lave gymnastik, stå på ski, lave kreative projekter og dykke.
 
Jeg ser ligemeget frem til hver gang jeg skal op og undervise. Jeg elsker at kunne give videre, hvad jeg engang lærte og derefter se gymnasterne udvikle sig. Det er den fedeste følelse.
Se hele beskrivelsen
Simone Tanderup
Beskrivelse
Hej, mit navn er Simone Tanderup, og jeg er 18 år gammel.
Til dagligt går jeg på Espergærde Gymnasium i 2g. Jeg har undervist i Humlebæk Gymnastik- og parkour forening i 6 år både som førsteårshjælper, hjælpetræner og instruktør.
 
Jeg har selv dyrket spring/rytme gymnastik i foreningen siden jeg var lille, og gør det stadig i dag.
For 2 år siden var jeg på Vejstrup gymnastikefterskole, som gav mig en masse god erfaring og rigtig gode oplevelser. Det kan varmt anbefales!
 
Jeg kan rigtig godt lide, at lære fra mig, og jeg kan godt lide at bruge min tid på at være sammen med børn.
 
Jeg glæder mig til den kommende sæson med massere af sjov og gode gymnastiktimer.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sofia Mathilde
Beskrivelse
Jeg hedder Sofia, og jeg har været spring-gymnast siden jeg kunne gå.  Jeg var trænerassistent på et af elitegymnast holdende i min gamle klub, hvor jeg selv også trænede på en af klubbens elite hold. Nu bruger jeg det meste af min tid på at træne Kampsport, springgymnastik og tricking. I HGP er jeg hjælpetræner i selvforsvar for piger sammen med Joon. 
Se hele beskrivelsen
Elisabeth Aarestrup Voss
Beskrivelse

Jeg er født i 1974 og har dyrket yoga siden 2000. I 2020 startede jeg en længere uddannelse som Yoga Underviser og har siden min eksamen undervist på Yoga Skolen i helsingør og rundt omkring i Nordsjælland.


For mig hjælper yoga med at finde balancen mellem aktivitet og stilhed  i krop og sind. Ved at have stille langsomme stunder med fokus på åndedræt og bevægelse, balancerer det hele sig.


Jeg elsker når min passion smitter og jeg ser mine elever gå glade, afslappet og afspændte fra timen.


Til daglig er jeg leder af et kontor der certificerer bæredygtige tekstiler.


Håber vi ses på yogamåtten :-)

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ida Ølgaard Bakhøj
Beskrivelse


Hej, jeg hedder Ida, jeg er født i 2005 og er dansetræner her i HGP.
Til dagligt går jeg i 2.g på Espergærde Gymnasium.
Dette er min fjerde sæson, jeg underviser i HGP. Jeg har derudover selv gået til dans i 5 år her i foreningen og har altid følt en stor glæde ved at danse. Min største motivation for at undervise er derfor at se, at I også har samme glæde samt at kunne følge jeres udvikling uge for uge.

Jeg glæder mig til at se jer til endnu en god og hyggelig sæson i HGP!Se hele beskrivelsen
Johnnie Asbæk Geil
Beskrivelse
Jeg har, nu i en del år efterhånden, været instruktør på mange spring-, parkour- og stortrampolinhold.
Både åbne hold, udtagede hold og åben-hal hold med gymnaster i alderen 7-21 år.

Den erfaring bruger jeg til at give gymnasterne de bedste betingelser for at udvikle sig som gymnast.
Sikkerhed under træningen er vigtig for mig og jeg er springsikkercertificeret til og med niveau 2.
 
Det bedste er at se gymnasternes glæde, når de har lært et nyt spring.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hjælpetræner
Amalieh Natascha Pedersen
Beskrivelse

Hej, jeg heder Amalieh. Jeg er 14 år gammel, og hjælpetræner. Det er mit tredje år som ansat i HGP.

Ud over at være hjælpetræner kan jeg også godt lide at bruge min fritid på at sejle, og være aktiv.

Se hele beskrivelsen
Amelia Herling Eriksen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Franziska Bryde-Nielsen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Franziska bryde Nielsen, jeg er født i 2007. Jeg går i skole på langebjerg skole i 7 klasse 2020/2021.

Det her er mit første hold. Jeg har gået til gymnastik i ca 10 år. Det fedeste ved at være gymnastik træner er nok at man kan lære andre det fede ved gymnastik og man kan se andre udvikler sig og bliver bedre. I min fritid går jeg til gymnastik, tennis og fodbold. Jeg elsker og være sammen med familien og venner, jeg elsker også og være kreativ, med venner.

Se hele beskrivelsen
Ida Lorichs Thomassen
Beskrivelse
Hej, jeg hedder ida. Jeg er fra 2007, og er hjælpetræner her i HGP. 
Jeg går på Humlebæk skole, og skal op i 9 klasse.
Jeg har været hjælpetræner i 2 år, og er meget glad for det.
Se hele beskrivelsen
Isabella Snorrason
Beskrivelse
Hej mit navn er Isabella Snorrason og jeg er født i 2007. Tildaglig går jeg i skole. 
 
Sidste sæsson underviste jeg på børnehold og det fortsætter jeg med. Jeg har selv trænet gymnastik i 4-5år. 
 
Jeg elsker at tegne, at være sammen med børn og lave gymnastik.
 
Jeg kan godt lide at være sammen med små børn og jeg har altid ønsket mig at blive hjælpetræner. 
Se hele beskrivelsen
Line Kjems Nielsen
Beskrivelse
 
(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)
 
Se hele beskrivelsen
Lærke Kjems-Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Maja Kjems-Nielsen
Beskrivelse
Hej jeg hedder Maja Kjems-Nielsen og jeg er født i år 2007. Jeg går i 7. klasse i denne sæson 2020-2021.
 
Det her er mit første år som hjælpetræner og jeg glæder mig meget til at blive hjælpetræner. Jeg har nu gået til gymnastik i ca 10 år og startede da jeg var 2 år. Jeg kan godt lide at bruge tid med min familie og venner og derudover elsker jeg at tegne og være kreativ. Jeg glæder mig til at træne gymnaster, så jeg kan videregive glæden jeg selv har med gymnastik
 
 
Se hele beskrivelsen
Alma Bech Svarrer
Beskrivelse

Hej mit navn er Alma, jeg er 14 år gammel og bliver 15 d. 8 .december. I hverdagen går jeg i 9. klasse på Tibberupskolen. Derudover underviser jeg i Humlebæk gymnastik- og parkourforening. Jeg har også selv gået til gymnastik i 8-9 år, og til rytme/dans i 3 år.

Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med sæson 22/23, og jeg er sikker på, at vi kommer til at få en godt hold med en masse gymnastik og leg.

Se hele beskrivelsen
Luccas Devach
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Pili Holmstrøm
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Pili, og er født i 2008.

Jeg går på Fredensborg skole. I min fritid går jeg til springgymnastik og akro. 

Det har jeg gjort i omkring 9 år.

Se hele beskrivelsen
Førsteårshjælper
Albert Brettschneider
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Ebba Juel Lau
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Felix Steensig Holmbäck
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen

Seneste nyheder