2020/2021 01.08.2020  -  30.06.2021
Vejledning

Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil have en prøvetime?

Du møder blot op til det pågældende hold såfremt der er ledige pladser. Når du ankommer så informer instruktøren om at du er der til en prøvetime. Vi tilbyder op til 3 prøvetræninger.

 Er du i tvivl om noget, så skriv til os her: info@humlegym.dk 
 

Hvordan skal jeg tilmelde mit barn?
Når man skal tilmelde sit barn, skal man tilmelde og oprette en PROFIL i BARNETS NAVN og ikke sit eget (som forældre).
Målet er at alle fra 2021 skal være registreret i sit eget navn, så vi korrekt kan registrere og holde styr på nøgle tal, som antal af medlemmer .

Børn - For De Små (B)
FOR DE SMÅ 
 
Vi har mange forskellige hold for de mindre børn heriblandt: 
 
Tumlingerne hold 1 alder: 1-3år    (med forældre)    
Tumlingerne hold 2 alder: 2-4år    (med forældre)   
Tumlingerne hold 3 alder: 3-5år    (uden forældre)   
Tumlingerne hold 4 alder: 4-6år    (uden forældre)   
 
Spring-, Leg- og rytme hold 1 alder: 5-7år               
Spring-, Leg- og rytme hold 2 alder: 5-7år               
 
Minibanditterne alder: 7-10år                                   
 
(Mere information under "Tilmeld/Læs mere") 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Børn - Klassisk Spring (BKS)
KLASSISK SPRING- 4 forskellige hold!
 
Vi har fire forskellige klassisk springhold fordelt henover ugen. Vi har hold for begyndere og let øvede.
 
 Til træningen vil der være spring på minitrampolin, stortrampolin og på airtrack, hvor gymnasten kommer til at lære at lave forskellige forlæns- og baglæns spring, som forlæns- og baglæns saltoer, kraftspring, flik-flak, overslag og ikke mindst vejrmøller, araberspring og håndstand, og der vil tages hensyn til gymnastens niveau. 
 
(Mere information under "Tilmeld/Læs mere")
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn - Parkour (BP)
PARKOUR - 3 forskellige hold! 
 
 Holdene er både for nybegyndere og let øvede, da vi justerer niveauet efter hver elev. Parkour er sejt og super sjovt og vi glæder os vildt meget. Vi starter med at lære alle de grundlæggende bevægelser: Rullefald, precisions, vaults og meget meget mere. Som niveauet stiger, vil vi samtidig også øge sværhedsgraden, og du vil dermed lære de mere avancerede bevægelser. Du vil også blive undervist i at lave freerunning, som er bl.a. saltoer, wallflips og andre seje ting. Vi arbejder med et åbent sind og træner balance, udholdenhed, fysisk styrke, kondition og selvsikkerhed 
 
PK hold 1 alder: 6-8
PK hold 2 alder: 8-10
PK hold 3 alder: 10-12
 
  
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn - Redskabsgymnastik (BR)
REDSKABSGYMNASTIK
 
Redskabsgymnastik er en olympisk idrætsgren, hvor gymnasterne trænes med udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i forskellige discipliner. Hos drengene er der 6 discipliner: øvelser på gulv, bensving, ringe, hest, barre og reck. Hos pigerne er 4 discipliner: spring over hest, barre, bom og øvelser på gulv. Det er en idræt som giver kroppen en meget alsidig træning, hvor gymnasterne udvikler koordination evne, balance, smidighed, reaktionsevne, styrke og kondition. Der lægges stor vægt på godt kammeratskab, sjov og glæde ved gymnastik, men også seriøs træningsindsats og disciplin. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn - Spring/Rytmehold (BSR)
SPRING/RYTME GYMNASTIK- 3 forskellige hold!
 
OPVISNINGSHOLD: Holdet er for gymnaster i alderen 10-14 år og både piger og drenge er velkomne. Træningerne vil primært have fokus på spring, mens rytmedelen vil fylde dele af nogle træninger. På dette hold skal vi opvise til vores hjemmeopvisning samt til DGIs forårsopvisninger og 10-14 stævnet. Det forventes, at gymnasterne er indstillede på, at rytmedelen vil være en del af vores opvisningsprogram såvel som springdelen. 
 
TORSDAGS HOLDET: Holdet er for 10-14 år. Dette er for dem, som kun ønsker at træne en enkelt gang om ugen. Træningen ligger kl. 18:00-20:00. Holdet har helt det samme fokus, som opvisningsholdet.


STARTER HOLD:  Holdet er for 7 - 10 år.  Dette hold er for dig der ønsker at forbedre dig både rytmisk og gymnastisk, da vi er et hold med fokus på både rytme og springgymnastik. Året afsluttes med en fælles
opvisning, hvor gymnasterne viser hvad de har lært gennem året. 
 
(Mere information under "Tilmeld/Læs mere")

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn - Tricking (Trick)
TRICKING FOR BØRN OG UNGE 10+
 
Check vores promovideo! 
 
På Tricking holdet træner vi spring-gymnastik og parkour.
 
Vi kombinerer forskellige seje dele fra kampsports-teknikker med hop og spring, og bruger
det i forskellige serier. Vi træner også alle mulige ting som håndstand, salto, flikflak,
monkey, vaulting, præcisions spring m.m.
 
Vi skal også lærer seje tricking tricks som Scoot, Raize og Btwists! 
 
Vi gør også rigtig meget ud af at optræne kropslig styrke, balance, fokus og koncentrations
evne.
 
Om du er begynder eller erfaren, dreng eller pige, betyder ikke noget. Vi har noget til alle
niveauer.
 
Så længe man kommer og vil have det sjovt, er du meget velkommen på vores hold! 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen - Motionshold (VM)
MOTIONSHOLD FOR DE VOKSNE
  
OUTDOOR LIFE:  
Torsdags holdet: 16:45-17:30
Søndags holdet:  09:00-10:00

Løb, Interval, Funktionel, Energigivende træning. Frisk luft og smuk udsigt, mens du træner. Træn op til 3 gange om ugen. Styrke- og konditionsøvelser. Øvelserne kan være f.eks. push-ups, pull-ups, planker, squats, lunges, burpees, tabata, mave- og rygøvelser. I programmet kan indgå træning på trapper og 2 x 1 km’s løb. Til sidst strækker vi ud. Vi mødes i den nordlige ende af Babylonestranden, for enden af Babylonevej, ved den offentlige badebro. Her slutter vi også, og der er mulighed for en dukkert. Det er intensiv træning og alle kan være med! Træningen tilpasses den enkelte.

Hvis du ikke har trænet længe, så ring til Lotte først på 2865 6468, så vi kan planlægge træningen bedst muligt. 


HOLD-ÅND:
Tirsdage 11:45-12:45

Holdet er for dig der gerne ville træne, men som måske ikke er vant til bevægelse.
Dig der gerne vil i gang, men ikke helt ved med hvad, hvordan og hvor meget.
Dig der har brug for en tryg og munter opstart sammen med ligesindede.
Dig der har brug for gode grin og sved på panden, på et hold hvor der er plads til forskellighed.
Du kommer til at prøve lidt af alting, så du finder ud af, hvad der er lige dig.
Du skal lære en masse om dig og din krop, og mærke hvordan din fysiske selvtillid vokser i takt med din øgede styrke, bevægelighed, smidighed og balance. Med viden fra funktionel træning, gymnastik og dans vil træningen være fokuseret på gode oplevelser mere end præstation. Det husker kroppen bedst. Vi skal både træne og lege med kreative cross-fit input og træningsredskaber. Måske tager vi en Walk-&-Talk i rask tempo, hvis vejret er med os. Vi slutter af med afspændende, meditativ visualisering.

(Mulighed for for enkelt træninger!  30 kr til Mobilepay 64228)

Se vores Promovideo her: 

(Mere information under "Tilmeld/Læs mere")
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Voksen - Open Water (VOP)

Svømning i åbent vand er mere populært end nogensinde før. For at endnu flere kan prøve at svømme i havet starter Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening (HGP) nu et nyt svømmehold for åbent vand-begyndere og letøvede.

For at deltage skal du kunne svømme ca. 400 m., men du behøver ikke at have erfaring med svømning i åbent vand. Er du vant til at svømme i svømmehallen, så kan du også sagtens prøve kræfter med svømning i åbent vand. Svømning i åbent vand er et motionstilbud til dig som foretrækker at dyrke motion under åben himmel.

”Med svømning i åbent vand får du effektiv træning, som både giver god motion i pagt med naturen og mentalt velvære sammen med andre. - Og så bliver du selvfølgelig en bedre svømmer,” fortæller Lilja Dröfn Pàlsdòttir Christensen, som er instruktør på holdet.

For at give nysgerrige mulighed for at stifte bekendtskab med åbent vand-svømning er det gratis at deltage de første tre gange. Her har du mulighed for at låne en våddragt, så du kan prøve om det åbne vand er noget for dig.

Til den gratis introduktion møder du trænere, der har styr på sikkerheden – herunder det at navigere i åbent vand. vejr- og strømforhold i det åbne vand. Vejr- og vindforhold er for det meste helt perfekte til åbent vand svømning ved Babylone Strand. ”Skulle det regne en dag så er det jo ikke værre end, at vi alligevel bliver våde”, fortæller Anne Mi Svarrer, som deltager på holdet, og som efterhånden med hjælp fra Lilja har fået styr svømningen i det åbne vand. ” Jeg er i hvert fald blevet bidt af det og har fået lyst til mere,” fortsætter Anne Mi.

Du kan prøve åbent vand svømning med Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening på Babylone Strand, Gl. Strandvej 442, 3050 Humlebæk hver tirsdag kl. 17:30-18:30. Første gang tirsdag den 25. maj.

500 kr for hele sæsonen fra Juni til September ellers er der mulighed for MobilePay 40 kr pr. gang. 

 Hvis man bruger mobile pay behøver man ikke melde sig til holdet, men man kan bare dukke op.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Seneste nyheder