2021/2022 01.08.2021  -  30.06.2022
Vejledning

Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil have en prøvetime?

Du møder blot op til det pågældende hold såfremt der er ledige pladser. Når du ankommer så informer instruktøren om at du er der til en prøvetime. Vi tilbyder op til 3 prøvetræninger.

 Er du i tvivl om noget, så skriv til os her: info@humlegym.dk 
 

Hvordan skal jeg tilmelde mit barn?
Når man skal tilmelde sit barn, skal man tilmelde og oprette en PROFIL i BARNETS NAVN og ikke sit eget (som forældre).
Målet er at alle fra 2021 skal være registreret i sit eget navn, så vi korrekt kan registrere og holde styr på nøgle tal, som antal af medlemmer .

Børn - Akro (AK)
AKROBATIK - 4 forskellige hold med niveauer!
 
På dette hold arbejder vi med basis akrobatiske øvelser såsom kolbøtter, hovedstand, håndstand, bro, split, spagat mm. Derudover vil træningen byde på par-øvelser både gymnast-gymnast og gymnast-træner. Vi vil arbejde med øvelser, der styrker gymnasternes kropkontrol og mobilitet bl.a. ved træning af smidighed, muskelstyrke, balance samt samarbejdsevner. Holdene opviser til hjemmeopvisning og evt. andre opvisninger. Inklusiv en træningsweekend.

 

Tirsdage: 

 

 • Akro 5-6år - Begynder
 • Akro 6-8år - Letøvet
 • Akro 8-10år - Letøvet
 • Akro 10-13år - Øvet

 

 

(Mere information under "Tilmeld/Læs mere")

 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Børn - For De Små (B)

For De Små

Vi har rigtig mange forskellige sjove hold for vores små medlemmer.

 

Her er en liste over hvert hold:

Søndag: 

 • Tumlingerne m. forældre 1-3år 
 • Tumlingerne m. forældre 2-4år
 • Tumlingerne  u. forældre 3-5år
 • Tumlingerne  u. forældre 4-6år
 • Spring, Dans, Leg 5-10år

 

 Torsdag: 

 • Spring, Leg, Rytme 5-7år

 

(Læs mere under fanen)

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (5)

Børn - Funky Dance (BFD)
FUNKY DANS - 3 Forskellige Hold!
 
Funky Dans er for dig, der gerne vil prøve kræfter med dansen og mærke glæden omkring det! På holdet vil eleverne lære grundtrin inden for blandt andet hiphop, dancehall, house, popping, breaking osv. men med særligt på hiphop. Vi skal arbejde med indlæring af koreografi samt skabelse af egen, freestyle smidigheds- og styrketræning, performanceteknikker og udtryk, når vi danser. Der vil også blive undervist i historien bag de danse vi laver, da det er en vigtig del af dansekulturen at have forståelse for, hvordan trin er opstået. Vigtigst af alt er at vi har det sjovt, mens vi udvikler os!

Træningerne vil være bygget op således at vi altid starter med en opvarmning, hvor vi smager på forskellige grundtrin og laver styrke- og smidighedstræning for at skabe et solidt grundlag for at blive en dygtigere danser. Herefter vil der typisk blive undervist i en koreografi eller der vil stilles en anden form for kreativ opgave - disse kan fx handle om at  udtrykke dans med forskellige følelser eller skabe sin egen koreografi.

På Funky Dans er der plads til alle uanset køn og niveau - det eneste krav er at man har ja-hatten på og er klar på nye udfordringer!

Mandage:

 

 • Funky Dans 10-12år
 • Funky Dans 12-15år

 

 

Torsdage:

 

 • Funky Dans 8-10år 

 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Børn - Jump4Fun (BJ)
JUMP4FUN
 
Jump4fun er et idrætstilbud i samarbejde med DGI til børn og unge fra 6-16 år, som ikke føler at de passer ind på almindelige idrætshold. På holdet bliver der lavet mange sjove bevægelses-lege på et niveau, hvor alle kan være med. Fokus er at (gen)skabe bevægelsesglæde hos det enkelte barn og sikre en fællesskabsånd på holdet.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn - Klassisk Spring (BKS)
KLASSISK SPRING- 4 forskellige hold!
 
Vi har fire forskellige klassisk springhold fordelt henover ugen. Vi har hold for begyndere og let øvede.
 
Til træningen vil der være spring på minitrampolin, stortrampolin og på airtrack, hvor gymnasten kommer til at lære at lave forskellige forlæns- og baglæns spring, som forlæns- og baglæns saltoer, kraftspring, flik-flak, overslag og ikke mindst vejrmøller, araberspring og håndstand, og der vil tages hensyn til gymnastens niveau. 
 

Tirsdage:

 

 • Klassisk Spring 7-10år
 • Klassisk Spring 10-15år

 

Torsdage:

 

 • Spring 10-14år

 

Søndage:

 

 • Klassisk spring 10-15år

 

 

(Mere information under "Tilmeld/Læs mere")

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Børn - MGP Dans (MGPD)
MGP DANS - 3 Forskellige hold
 
Holdet er for dig, der elsker at danse og fyre den af!

Vi vil i løbet af året danse til MGP- musik og andre børnesange.

Udover at danse vil vi også lege en masse og have det sjovt.

 

MGP 4-7år: Onsdag 17:15-18:00

MGP 4-5år: Torsdag 17:00-17:45

MGP 6-7år: Torsdag 17:45-18:30 


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Børn - Opengym (BO)

OPENGYM 

Open gym 9-11 år og 11-14, er for alle drenge og piger der har lyst til at komme og bruge vores faciliteter.Alle redskaber og faciliteter som stortrampolin, pomfritgrav, springgrav, parkour stativ samt diverse parkour og gymnastikredskaber vil være tilgængelig til brug.

Dette er en mulighed for dig, som enten går på et hold eller måske bare kunne tænke dig at bruge vores fede faciliteter. Der er god mulighed for at udvikle sig indenfor det felt man selv ønsker, og måske træne videre på det du har lært på dit hold. Hvis der er spørgsmål til holdet er i velkommen til at kontakte os.

BEMÆRK: Der vil være to instruktører til stede som holder opsyn under træningen. Hvis man skal gå før træningen er slut, skal instruktørerne have besked inden træningen. Vi har nogle regler som er til, for at skabe et godt og sikkert træningsmiljø med fokus på træning og læring. Derfor er det f.eks. ikke tilladt at spille bold i hallen. Trænerne vil stå til rådighed, hvis du ønsker sparring om din springudvikling.

OBS! Mulighed for at betale med Mobilepay 64228, 40kr pr gang ved in træning. Derfor er der ingen gratis prøvegange på holdet. (Hvis man er tilmeldt holdet, skal man selvfølgelig ikke betale 40 kr. pr gang.)

Vi træner onsdage:

Hold 9-11år  19:00-20:00

Hold 11-14år 20:00-21:00 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Børn - Parkour (BP)
PARKOUR - 2 forskellige hold! 
 
Holdene er både for nybegyndere og let øvede, da vi justerer niveauet efter hver elev. Parkour er sejt og super sjovt og vi glæder os vildt meget. Vi starter med at lære alle de grundlæggende bevægelser: Rullefald, precisions, vaults og meget meget mere. Som niveauet stiger, vil vi samtidig også øge sværhedsgraden, og du vil dermed lære de mere avancerede bevægelser. Du vil også blive undervist i at lave freerunning, som er bl.a. saltoer, wallflips og andre seje ting. Vi arbejder med et åbent sind og træner balance, udholdenhed, fysisk styrke, kondition og selvsikkerhed. 

Søndage:

 

 • Parkour 8-10år
 • Parkour 10+år 

 

 

(Mere information under "Tilmeld/Læs mere")

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Børn - Redskabsgymnastik (BR)
REDSKABSGYMNASTIK - 2 Forskellige Hold!
 
Redskabsgymnastik er en olympisk idrætsgren, hvor gymnasterne trænes med udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i forskellige discipliner. Hos drengene er der 6 discipliner: øvelser på gulv, bensving, ringe, hest, barre og reck. Hos pigerne er 4 discipliner: spring over hest, barre, bom og øvelser på gulv. Det er en idræt som giver kroppen en meget alsidig træning, hvor gymnasterne udvikler koordination evne, balance, smidighed, reaktionsevne, styrke og kondition. Der lægges stor vægt på godt kammeratskab, sjov og glæde ved gymnastik, men også seriøs træningsindsats og disciplin. 

 

Fredage:

 • Redskabsgymnastik  7-10år 
 • Redskabsgymnastik 10-15år  

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Børn - Spring/Rytme Udtaget (SRU)

Spring/Rytme 9-17 år - Udtaget Hold

Kontingent er inklusiv holdtrøje og opvisningsdragt.

Beskrivelse: På dette hold er der ikke fokus på alder, men på gymnastikken og især din motivation for at udvikle dig som gymnast.

Kravet for at blive udtaget til holdet, er at du kan springe disse 3 spring uden nogen form for modtagning: 

1. Araber-flik eller mølle-flik på airtrack eller gulv. 

2. Kraftspring på airtrack eller gulv. 

3. Salto på airtrack eller i minitrampolin til almindelig nedspringsmåtte.

Holdet er et opvisningshold, hvor alle er afhængig af om du kommer til de ugentlige træninger og om du prioriterer de datoer, hvor holdet skal til opvisning. I løbet af sæsonen vil der blive mulighed for at deltage i flere ekstratræning. Jo mere vi træner – jo bedre bliver vi.  

Selvom der kun er springkrav forventes det, at du også er positivt indstillet på at arbejde med rytme/dans og akrobatik, og prioriterer det sociale sammenhold på holdet højt.

Sæson: Uge 33-24. Dog ingen træning i følgende uger pga. ferie og helligdage: Uge 42+51+52+8+15+19. 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Børn - Spring/Rytmehold (BSR)
SPRING/RYTME GYMNASTIK- 3 forskellige hold!
 
 
BEGYNDER: Holdet er for 7-8 år.  Dette hold er for dig der ønsker at forbedre dig både rytmisk og gymnastisk, da vi er et hold med fokus på både rytme og springgymnastik. Året afsluttes med en fælles
opvisning, hvor gymnasterne viser hvad de har lært gennem året.

LETØVET:  Holdet er for 8-10 år.  Dette hold er for dig der ønsker at forbedre dig både rytmisk og gymnastisk, da vi er et hold med fokus på både rytme og springgymnastik. Året afsluttes med en fælles opvisning, hvor gymnasterne viser hvad de har lært gennem året.

ØVET: Holdet er for gymnaster i alderen 10-14 år og både piger og drenge er velkomne. Træningerne vil primært have fokus på spring, mens rytmedelen vil fylde dele af nogle træninger. På dette hold skal vi opvise til vores hjemmeopvisning samt til DGIs forårsopvisninger og 10-14 stævnet. Det forventes, at gymnasterne er indstillede på, at rytmedelen vil være en del af vores opvisningsprogram såvel som springdelen. 

 

YNGLINGE 16+:  Holdet er for gymnaster 16+ der ønsker at træne nogle specifikke ting, eller genopfriste deres træning. Det er et afslappet hold med fokus på udvikling og sikkerhed. Holdet deltager kun i opvisninger, hvis der er stemning for det.   

 

Mandage:

 • Spring / Rytme 8-10år
 • Spring / Rytme 10-14år 

 

 Torsdage: 

 • Spring / Rytme 7-8år 
 • Ynglinge 16+

 

 

 (Mere information under "Tilmeld/Læs mere")

 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Børn - TikTok (TikTo)
TIKTOK DANS - 3 Forskellige Hold!
 
Har du også lagt mærke alle de små danse der danses alle vegne. Kunne du også tænke dig at danse dem. HGP åbner i år op for et Tik-Tok hold for alle niveauer med et par øvede Tik-Tok dansere, som underviser i alle de nyeste danse. Holdende udbydes til de unge der ikke selv kan have Tik-Tok, men gerne vil kunne følge med når de store danser Tik-Toks.
 
Holdet er kun et danse øvehold og der må ikke filmes til undervisningen (foreningen kan altid tage mindre situations film eller billeder som reklame for foreningen)
 
Tik Tok APP’en benyttes IKKE som del af undervisningen og Tik Tok optagelser er IKKE tilladt i løbet af undervisningen.

 

Mandage: 

 • TikTok 8-10
 • TikTok 10-12
 • TikTok 12+ 

 

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Børn - Tricking (Trick)
TRICKING FOR BØRN OG UNGE 10+
 
 

På Tricking holdet træner vi spring-gymnastik og kampsport. Vi kombinerer forskellige seje dele fra kampsports-teknikker med hop og spring, og bruger det i forskellige serier. Vi træner også alle mulige ting som håndstand, salto, flikflak. Vi skal også lærer seje tricking tricks som Scoot, Raize og Btwists!


Vi gør også rigtig meget ud af at optræne kropslig styrke, balance og koncentrations evne. Tricking kræver disciplin og fokus.


Vi stræber på at kunne lave en opvisning i slutningen af sæsonen og en fed promovideo.


OBS! Vi filmer og laver små film ud af vores træninger det er derfor meget vigtigt, at du oplyser om du gerne må blive filmet til vores hold når du indmeldes.


Sæson: Uge 33-24. Dog ingen træning i følgende uger pga. ferie og helligdage: Uge 42+51+52+8+15+19.


Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Senior Hold - 60+ (SenH)
MORGENBEVÆGELSE, -TRÆNING OG - MOTION FOR KVINDER 60+: (alderen er vejledende)

Tirsdags holdet: 10:30-11:30

Torsdag holdet: 10:30-11:30

Vi skal bevæge både krop, sind og ånd, gennem træning af styrke, smidighed, balance og koordination.

Målet er at vi går glade, varme og bevægede fra træningen. Jeg lægger vægt på en grundig opvarmning og træning af både små og store muskler. Lattermusklerne især. Vi arbejder med bevægeligheden i alle led lige fra tæer til fingre.

Jeg lader mig inspirere af funktionel træning, f.eks Gotved, Laban, Pilates, Yoga og de helt almindelige bevægelser vi udfører i vores dagligdag. Bevægelserne retter sig både mod ”vedligehold” og dygtiggørelse, og vil i høj grad være de samme fra uge til uge, så jeg sikrer deltagernes mulighed for fordybelse og forhåbentlig oplevelsen af øget bevægelighed. Fra uge til uge vælger jeg et fokusområde, som vi går i dybden med.

Vi arbejder både liggende, siddende, stående og gående. Jeg lægger vægt på en god og glad stemning. Derfor bruger jeg musik, både nyt og gammelt, der dels bidrager hertil, dels er afstemt til bevægelserne. Dans og rytmisk gymnastik er også på repertoiret.

Alle træninger slutter med en lille meditativ afspændingsrejse.

Medbring vand og tæppe.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen - Klassisk Spring (VKS)
KLASSISK SPRING FOR VOKSNE
 
Holdet er for dem som har lavet gymnastik før, men har stadigvæk lyst til at springe på airtrack,på minitrampolin og på stortrampolin, men også for dem som har aldrig prøvet at lavet gymnastik før, men som har lyst til at lære at stå på hænder, at slå vejrmølle, araberspring, flik-flak, kraftspring, forlæns- eller baglæns saltoer 

Som noget nyt i år har vi indført "Spring Træning" for ikke medlemmer, og det koster 60 kr pr gang på mobilepay. Man skal selvfølgelig ikke betale hvis man har tilmeldt sig en hel sæson. 

MobilePay: 64 22 8
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen - Motionshold (VM)
MOTIONSHOLD FOR DE VOKSNE
  
OUTDOOR LIFE:  
Torsdags holdet: 16:45-17:30
Søndags holdet:  09:00-10:00

Løb, Interval, Funktionel, Energigivende træning. Frisk luft og smuk udsigt, mens du træner. Træn op til 3 gange om ugen. Styrke- og konditionsøvelser. Øvelserne kan være f.eks. push-ups, pull-ups, planker, squats, lunges, burpees, tabata, mave- og rygøvelser. I programmet kan indgå træning på trapper og 2 x 1 km’s løb. Til sidst strækker vi ud. Vi mødes i den nordlige ende af Babylonestranden, for enden af Babylonevej, ved den offentlige badebro. Her slutter vi også, og der er mulighed for en dukkert. Det er intensiv træning og alle kan være med! Træningen tilpasses den enkelte.

Hvis du ikke har trænet længe, så ring til Lotte først på 2865 6468, så vi kan planlægge træningen bedst muligt. 

 

(Mere information under "Tilmeld/Læs mere")
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Voksen - Open Water (VOP)

Svømning i åbent vand er mere populært end nogensinde før. For at endnu flere kan prøve at svømme i havet starter Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening (HGP) nu et nyt svømmehold for åbent vand-begyndere og letøvede.

For at deltage skal du kunne svømme ca. 400 m., men du behøver ikke at have erfaring med svømning i åbent vand. Er du vant til at svømme i svømmehallen, så kan du også sagtens prøve kræfter med svømning i åbent vand. Svømning i åbent vand er et motionstilbud til dig som foretrækker at dyrke motion under åben himmel.

”Med svømning i åbent vand får du effektiv træning, som både giver god motion i pagt med naturen og mentalt velvære sammen med andre. - Og så bliver du selvfølgelig en bedre svømmer,” fortæller Lilja Dröfn Pàlsdòttir Christensen, som er instruktør på holdet.

For at give nysgerrige mulighed for at stifte bekendtskab med åbent vand-svømning er det gratis at deltage de første tre gange. Her har du mulighed for at låne en våddragt, så du kan prøve om det åbne vand er noget for dig.

Til den gratis introduktion møder du trænere, der har styr på sikkerheden – herunder det at navigere i åbent vand. vejr- og strømforhold i det åbne vand. Vejr- og vindforhold er for det meste helt perfekte til åbent vand svømning ved Babylone Strand. ”Skulle det regne en dag så er det jo ikke værre end, at vi alligevel bliver våde”, fortæller Anne Mi Svarrer, som deltager på holdet, og som efterhånden med hjælp fra Lilja har fået styr svømningen i det åbne vand. ” Jeg er i hvert fald blevet bidt af det og har fået lyst til mere,” fortsætter Anne Mi.

Du kan prøve åbent vand svømning med Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening på Babylone Strand, Gl. Strandvej 442, 3050 Humlebæk hver tirsdag kl. 17:30-18:30. Første gang tirsdag den 25. maj.

500 kr for hele sæsonen fra Juni til September ellers er der mulighed for MobilePay 40 kr pr. gang. 

 Hvis man bruger mobile pay behøver man ikke melde sig til holdet, men man kan bare dukke op.

 

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksen - Yoga (VY)
YOGA FOR VOKSNE
 
YogaInMotion består af serier af yogaøvelser, hvor du kontinuerligt bevæger dig uanstrengt fra den ene stilling til den anden, koncentreret i enhver bevægelse, i hvert stræk og hvert åndedrag. Metoden handler om at frigøre kroppen for rastløshed, uro og stress. Denne yogaform er på samme tid dynamisk arbejde og dyb afspænding, som samler tanke og krop i stilhed, ro og velvære. Når du går herfra vil verden synes stor, luften renere og hjertet vil flyve højt.
 
Voksen Yoga hold 1: Torsdag 16:30-18:00
Voksen Yoga hold 2: Torsdag 18:15-19:45
 

 

(Mere information under "Tilmeld/Læs mere")
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Seneste nyheder