Info
SENIOR HOLD FOR DE 60+

MORGENBEVÆGELSE, -TRÆNING OG - MOTION FOR KVINDER 60+: (alderen er vejledende)

Tirsdags holdet: 10:30-11:30

Torsdag holdet: 11:00-12:00

Vi skal bevæge både krop, sind og ånd, gennem træning af styrke, smidighed, balance og koordination.

Målet er at vi går glade, varme og bevægede fra træningen. Jeg lægger vægt på en grundig opvarmning og træning af både små og store muskler. Lattermusklerne især. Vi arbejder med bevægeligheden i alle led lige fra tæer til fingre.

Jeg lader mig inspirere af funktionel træning, f.eks Gotved, Laban, Pilates, Yoga og de helt almindelige bevægelser vi udfører i vores dagligdag. Bevægelserne retter sig både mod ”vedligehold” og dygtiggørelse, og vil i høj grad være de samme fra uge til uge, så jeg sikrer deltagernes mulighed for fordybelse og forhåbentlig oplevelsen af øget bevægelighed. Fra uge til uge vælger jeg et fokusområde, som vi går i dybden med.

Vi arbejder både liggende, siddende, stående og gående. Jeg lægger vægt på en god og glad stemning. Derfor bruger jeg musik, både nyt og gammelt, der dels bidrager hertil, dels er afstemt til bevægelserne. Dans og rytmisk gymnastik er også på repertoiret.

Alle træninger slutter med en lille meditativ afspændingsrejse.

Medbring vand og tæppe.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(40) Senior Hold - 60+
Tid/Sted
Tirsdag 10:30-11:30 HIC, Multisal 1
Instruktør: Lene Christophersen /
Startdato
25.08.2020
Slutdato
27.04.2021
Tilmeldte
20/20
Opr. Pris / Rabat
700 kr. / 40%
Kort beskrivelse
MORGENBEVÆGELSE, -TRÆNING OG - MOTION FOR KVINDER 60+ (alderen er vejledende) 1 time om ugen: (tirsdag 10:30-11:30) Beskrivelse: Vi skal bevæge både krop, sind og ånd, gennem træning af styrke, smidighed, balance og koordination. Målet er at vi går glade, varme og bevægede fra træningen. Jeg lægger vægt på en grundig opvarmning og træning af både små og store muskler. Lattermusklerne især. Vi arbejder med bevægeligheden i alle led lige fra tæer til fingre. Jeg lader mig inspirere af funktionel træning, f.eks Gotved, Laban, Pilates, Yoga og de helt almindelige bevægelser vi udfører i vores dagligdag. Bevægelserne retter sig både mod ”vedligehold” og dygtiggørelse, og vil i høj grad være de samme fra uge til uge, så jeg sikrer deltagernes mulighed for fordybelse og forhåbentlig oplevelsen af øget bevægelighed. Fra uge til uge vælger jeg et fokusområde, som vi går i dybden med. Vi arbejder både liggende, siddende, stående og gående. Jeg lægger vægt på en god og glad stemning. Derfor bruger jeg musik, både nyt og gammelt, der dels bidrager hertil, dels er afstemt til bevægelserne. Dans og rytmisk gymnastik er også på repertoiret. Alle træninger slutter med en lille meditativ afspændingsrejse. Medbring vand og tæppe. Sæson: Uge 35-17. Dog ingen træning i følgende uger pga. ferie og helligdage: 42+52+53+7+13
Pris 40% rabat fratrukket.
420 kr.
Tilmeld venteliste

(41) Senior Hold - 60+
Tid/Sted
Torsdag 11:00-12:00 HIC, Bevægelsessal 1
Instruktør: Lene Christophersen /
Startdato
22.10.2020
Slutdato
29.04.2021
Tilmeldte
6/15
Opr. Pris / Rabat
700 kr. / 40%
Kort beskrivelse
MORGENBEVÆGELSE, -TRÆNING OG - MOTION FOR KVINDER 60+ (alderen er vejledende) 1 time om ugen: (Torsdage 11:00-12:00) Beskrivelse: Vi skal bevæge både krop, sind og ånd, gennem træning af styrke, smidighed, balance og koordination. Målet er at vi går glade, varme og bevægede fra træningen. Jeg lægger vægt på en grundig opvarmning og træning af både små og store muskler. Lattermusklerne især. Vi arbejder med bevægeligheden i alle led lige fra tæer til fingre. Jeg lader mig inspirere af funktionel træning, f.eks Gotved, Laban, Pilates, Yoga og de helt almindelige bevægelser vi udfører i vores dagligdag. Bevægelserne retter sig både mod ”vedligehold” og dygtiggørelse, og vil i høj grad være de samme fra uge til uge, så jeg sikrer deltagernes mulighed for fordybelse og forhåbentlig oplevelsen af øget bevægelighed. Fra uge til uge vælger jeg et fokusområde, som vi går i dybden med. Vi arbejder både liggende, siddende, stående og gående. Jeg lægger vægt på en god og glad stemning. Derfor bruger jeg musik, både nyt og gammelt, der dels bidrager hertil, dels er afstemt til bevægelserne. Dans og rytmisk gymnastik er også på repertoiret. Alle træninger slutter med en lille meditativ afspændingsrejse. Medbring vand og tæppe. Sæson: Uge 35-17. Dog ingen træning i følgende uger pga. ferie og helligdage: 42+52+53+7+13
Pris 40% rabat fratrukket.
420 kr.
Tilmeld

Seneste nyheder