Info

Parat til Start – for kvinder 30+ 

- et hold med støtte fra projekt HoldÅnd i Fredensborg Kommune

Parat til Start er personlig sparring og individuelt tilpasset træning. Du har mulighed for ugentlige samtaler med mig, og der vil også være mulighed for at vi mødes enten fysisk eller online og tager en snak om, hvad du har brug for, og hvad du kan forvente.

Parat til Start er din trygge og muntre opstart sammen med ligesindede. Her kan du komme lige som du er, og blive klogere på, hvilken slags træning der passer til dig, og din krop. Jeg lover dig, gode grin og sved på panden på et lille hold, hvor der er plads til forskellighed. Med udgangspunkt i dine og gruppens forudsætninger og stemninger vil vi bruge tid på alt fra Funktionel Træning inde og ude, gymnastik og yoga til leg, dans og meditation. Måske har du selv idéer til noget vi kan tage med ind i træningen. Men, fremfor alt skal du lære en masse om dig og din krop, og mærke hvordan din fysiske og emotionelle selvtillid vokser i takt med din øgede styrke, bevægelighed, smidighed og balance.

Jeg glæder mig til at møde dig, og til at være med til at du bliver Parat til Start

 

Hold 39 - Parat til Start - Tirsdag 11:45-12:45 
Holdet er for dig har brug for at komme i gang med træning, men som ikke er helt klar til holdtræning. Måske fordi du har været begrænset af sygdom, måske fordi du ikke vant til bevægelse. Det er til dig, der gerne vil i gang, men ikke helt ved med hvad, hvordan og hvor meget. 

 

Sæson: Uge 34-24. Dog ingen træning i følgende uger pga. ferie og helligdage: Uge 42+51+52+7+15+19. 


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Seneste nyheder