Info

TIKTOK DANS

 
Har du også lagt mærke alle de små danse der danses alle vegne. Kunne du også tænke dig at danse dem. HGP åbner i år op for et Tik-Tok hold for alle niveauer med et par øvede Tik-Tok dansere, som underviser i alle de nyeste danse. Holdende udbydes til de unge der ikke selv kan have Tik-Tok, men gerne vil kunne følge med når de store danser Tik-Toks.
 
Holdet er kun et danse øvehold og der må ikke filmes til undervisningen (foreningen kan altid tage mindre situations film eller billeder som reklame for foreningen)
 
Tik Tok APP’en benyttes IKKE som del af undervisningen og Tik Tok optagelser er IKKE tilladt i løbet af undervisningen.

 

Hold 51 - Tik Tok 9-12 - Mandag 18:00-19:00 

(Læs mere indenunder fanen)
Alder 9-12 år

 

Sæson: Uge 34-25. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Børn - TikTok | 51
Tid/Sted
Torsdag 18:00-19:00 HIC, Bevægelsessal 1
Instruktør: Sille Bødker Vensby /
Hjælpetræner: Ida Lorichs Thomassen /
Startdato
25.08.2022
Slutdato
22.06.2023
Tilmeldte
9/20
Opr. Pris / Rabat
900 kr. / 75%
Kort beskrivelse

TIK TOK DANS 9-12 ÅR (Torsdag 18:00-19:00) 


Hvis du er vild med at danse til det du ser på TikTok, så er dette hold lige noget for dig. Vi laver koreografi til de sange du går og synger med på. Vil du også lære at danse som på TikTok, så kom glad.


Holdet er kun et danse øvehold og der må ikke filmes til undervisningen (foreningen kan altid tage mindre situations film eller billeder som reklame for foreningen) Tik Tok APP’en benyttes IKKE som del af undervisningen og Tik Tok optagelser er IKKE tilladt i løbet af undervisningen. 


Sæson: Uge 34-25.  Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.Pris 75% rabat fratrukket.
225 kr.
Tilmeld

Seneste nyheder