Børn - Opengym

Info

OPENGYM 

Open gym 9-11 år og 11-14, er for alle drenge og piger der har lyst til at komme og bruge vores faciliteter.Alle redskaber og faciliteter som stortrampolin, pomfritgrav, springgrav, parkour stativ samt diverse parkour og gymnastikredskaber vil være tilgængelig til brug.

Dette er en mulighed for dig, som enten går på et hold eller måske bare kunne tænke dig at bruge vores fede faciliteter. Der er god mulighed for at udvikle sig indenfor det felt man selv ønsker, og måske træne videre på det du har lært på dit hold. Hvis der er spørgsmål til holdet er i velkommen til at kontakte os.

BEMÆRK: Der vil være to instruktører til stede som holder opsyn under træningen. Hvis man skal gå før træningen er slut, skal instruktørerne have besked inden træningen. Vi har nogle regler som er til, for at skabe et godt og sikkert træningsmiljø med fokus på træning og læring. Derfor er det f.eks. ikke tilladt at spille bold i hallen. Trænerne vil stå til rådighed, hvis du ønsker sparring om din springudvikling.

OBS! Mulighed for at betale med Mobilepay 64228 istedet for tilmelding, 40kr pr gang. Derfor er der ingen gratis prøvegange på holdet


Hold 27 - Open Gym 9-11 år - Onsdag 19:00-20:00
Open gym 9-11 år, er for alle drenge og piger i alderen 9-11 år, der har lyst til at komme og bruge vores faciliteter. (Læs mere indenunder fanen)
Alder 9-11 år

 

Hold 24 - Open Gym 11+ - Onsdag 20:00-21:00
Alle redskaber og faciliteter som stortrampolin, pomfritgrav, springgrav, parkour stativ
samt diverse parkour og gymnastikredskaber vil være tilgængelig til brug. (Læs mere indenunder fanen)
Alder 11 år og op

 

Sæson: Uge 34-24. Dog ingen træning i følgende uger pga. ferie og helligdage: Uge 42+51+52+7+15+19. 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Seneste nyheder