Voksen - Open Water

Info

Svømning i åbent vand er mere populært end nogensinde før. For at endnu flere kan prøve at svømme i havet starter Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening (HGP) nu et nyt svømmehold for åbent vand-begyndere og letøvede.

For at deltage skal du kunne svømme ca. 400 m., men du behøver ikke at have erfaring med svømning i åbent vand. Er du vant til at svømme i svømmehallen, så kan du også sagtens prøve kræfter med svømning i åbent vand. Svømning i åbent vand er et motionstilbud til dig som foretrækker at dyrke motion under åben himmel.

”Med svømning i åbent vand får du effektiv træning, som både giver god motion i pagt med naturen og mentalt velvære sammen med andre. - Og så bliver du selvfølgelig en bedre svømmer,” fortæller Lilja Dröfn Pàlsdòttir Christensen, som er instruktør på holdet.

For at give nysgerrige mulighed for at stifte bekendtskab med åbent vand-svømning er det gratis at deltage de første tre gange. Her har du mulighed for at låne en våddragt, så du kan prøve om det åbne vand er noget for dig.

Til den gratis introduktion møder du trænere, der har styr på sikkerheden – herunder det at navigere i åbent vand. vejr- og strømforhold i det åbne vand. Vejr- og vindforhold er for det meste helt perfekte til åbent vand svømning ved Babylone Strand. 

Du kan prøve åbent vand svømning med Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening på Babylone Strand, Gl. Strandvej 442, 3050 Humlebæk hver tirsdag kl. 17:30-18:30. Første gang tirsdag den 25. maj.

500 kr for hele sæsonen fra Juni til September ellers er der mulighed for MobilePay 40 kr pr. gang. 

Hvis man bruger mobile pay behøver man ikke melde sig til holdet, men man kan bare dukke op.

 

Hold 63 - OpenWater - Tirsdag 17:30-18:30
”Skulle det regne en dag så er det jo ikke værre end, at vi alligevel bliver våde”, fortæller Anne Mi Svarrer, som deltager på holdet, og som efterhånden med hjælp fra Lilja har fået styr svømningen i det åbne vand. ” Jeg er i hvert fald blevet bidt af det og har fået lyst til mere,” fortsætter Anne Mi. 

 

Slutter i September 2021 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Seneste nyheder