Børn - Freegym

Info

FREEGYM

Free gym 9-11 år og 12-14, er for alle drenge og piger, der har lyst til at komme og bruge vores faciliteter. Alle redskaber og faciliteter som stortrampolin, pomfritgrav, springgrav, parkourstativ samt diverse parkour og gymnastikredskaber vil være tilgængelig i løbet af træningerne.

Dette er en mulighed for dig, som enten går på et hold eller måske bare kunne tænke dig at bruge vores fede faciliteter. Der er både mulighed for at udvikle sine spring, men hvis man bare har brug for at få brændt noget krudt af i trygge omgivelser, så er dette også holdet. Hvis der er spørgsmål til holdet er i velkommen til at kontakte os.

I foreningen har man mulighed for 3 prøvetræninger, som er gratis inden man skal tilmelde sig.

Så hvis du gerne lige vil se holdet an, så kom bare forbi.BEMÆRK: Der vil være to instruktører til stede, som holder opsyn under træningen. Vi har nogle regler som er til, for at skabe et godt og sikkert træningsmiljø med fokus på træning og sikkerhed. Derfor er det f.eks. ikke tilladt at have jeans på til træning, samt hoppe på trampolinerne uden tilladelse. Trænerne vil stå til rådighed, hvis du ønsker sparring eller hjælp til at udvikle dine spring.

 

Hold 27 - FreeGym 9-11 år - Onsdag 17:30-19:00
Open gym 9-11 år, er for alle drenge og piger i alderen 9-11 år, der har lyst til at komme og bruge vores faciliteter. (Læs mere indenunder fanen) Alder 9-11 år

 

Hold 24 - FreeGym 12-14 - Onsdag 19:00-20:00
Alle redskaber og faciliteter som stortrampolin, pomfritgrav, springgrav, parkour stativ
samt diverse parkour og gymnastikredskaber vil være tilgængelig til brug. (Læs mere indenunder fanen) Alder 12-14år

Sæson: Uge 34-25. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Seneste nyheder