Børn - Tricking

Info

TRICKING - Kampsport og Springgymnastik

 

 

 


På Tricking holdet træner vi klassisk spring-gymnastik og freestyle kampsport. Vi kombinerer seje moves fra kampsporten sammen med hop og spring der bruges i en række serier. Vi træner også alle mulige ting som håndstand, salto, flikflak. Vi skal også lærer seje tricking tricks som Scoot, Raize og Btwists!


Vi stræber på at kunne lave en opvisning i slutningen af sæsonen og en fed promovideo.


OBS! Vi filmer og laver små film ud af vores træninger det er derfor meget vigtigt, at du oplyser om du gerne må blive filmet til vores hold når du indmeldes.


Hold 23 - Tricking - Søndag 14:30-16:30
Vi gør også rigtig meget ud af at optræne kropslig styrke, balance og koncentrations evne.

Tricking kræver disciplin og fokus.
Alder 10 år og op 

 

Sæson: Uge 34-25. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.


Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Tricking23
Søndag Tid: 14:30 - 16:30
Sted: HIC, Multisal 1
Instruktør: Joon Poore / Sofia Mathilde /

TRICKING 10+ - 2 timer(Søndag 14:30-16:30) 


Prisen er inklusive Tshirt.

På Tricking holdet træner vi spring-gymnastik og kampsport. Vi kombinerer forskellige seje dele fra kampsports-teknikker med hop og spring, og bruger det i forskellige serier. Vi træner også alle mulige ting som håndstand, salto, flikflak. Vi skal også lærer seje tricking tricks som Scoot, Raize og Btwists! 


Vi gør også rigtig meget ud af at optræne kropslig styrke, balance og koncentrations evne.  Tricking kræver disciplin og fokus.  


Vi stræber på at kunne lave en opvisning i slutningen af sæsonen og en fed promovideo.  


OBS! Vi filmer og laver små film ud af vores træninger det er derfor meget vigtigt at du oplyser om du gerne må blive filmet til vores hold. 


Sæson: Uge 34-25. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.Holdnummer: 23
Periode: 28.08.2022 - 25.06.2023
Tilmeldte: 13/25
Rabat: 75%
Pris: 2100 kr. 525 kr.
Tilmeld

Seneste nyheder