Børn - Tricking

Info

TRICKING - Kampsport og Springgymnastik

 Dette hold er på et teknisk højt niveau. Hvis du ikke allerede har erfaring indenfor kampsport, springgymnastik eller parkour, anbefales det, at du har et vist grundlæggende niveau, før du starter.


Bemærk: Der vil være mulighed for tilkøb af TSHIRT med vores logo og skrift. Tshirt bestilles efter nytår, mere information følger.


På Tricking-holdet træner vi en spændende blanding af springgymnastik og kampsport. Vi kombinerer imponerende kampsportsteknikker med dynamiske hop og spring, og sammensætter dem i forskellige serier.

Du vil lære alt fra håndstand, salto og flikflak til avancerede tricking-tricks som Scoot, Raize og Btwists! Vi lægger stor vægt på at optræne kropslig styrke, balance og koncentrationsevne.

Tricking kræver disciplin og fokus, og vi arbejder målrettet på at forbedre disse færdigheder.


OBS! Vi filmer og laver små film ud af vores træninger det er derfor meget vigtigt at du oplyser om du gerne må blive filmet til vores hold. 


Hold 23 - Tricking - Søndag 14:30-16:30
Vi gør også rigtig meget ud af at optræne kropslig styrke, balance og koncentrations evne. Tricking kræver disciplin og fokus.

Start 18.08.2024 - Slut 22.06.2025 

Alder 10 år og op 

 

Sæson: Uge 33-24. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Tricking 10+23
Søndag Tid: 14:30 - 16:30
Sted: HIC, Multisal 1
Instruktør: Joon Poore / Luccas Devach /
Hjælpetræner: Felix Steensig Holmbäck /

TRICKING 10+ // XMA Extreme Martial Arts

Søndag 14:30-16:30 (2 timer) 


OBS!! Dette hold er på et teknisk højt niveau. Hvis du ikke allerede har erfaring indenfor kampsport, springgymnastik eller parkour, anbefales det, at du har et vist grundlæggende niveau, før du starter.


Bemærk: Der vil være mulighed for tilkøb af TSHIRT med vores logo og skrift. Tshirt bestilles efter nytår, mere information følger.


På Tricking-holdet træner vi en spændende blanding af springgymnastik og kampsport. Vi kombinerer imponerende kampsportsteknikker med dynamiske hop og spring, og sammensætter dem i forskellige serier. Du vil lære alt fra håndstand, salto og flikflak til avancerede tricking-tricks som Scoot, Raize og Btwists!


Vi lægger stor vægt på at optræne kropslig styrke, balance og koncentrationsevne. Tricking kræver disciplin og fokus, og vi arbejder målrettet på at forbedre disse færdigheder.


OBS! Vi filmer og laver små film ud af vores træninger det er derfor meget vigtigt at du oplyser om du gerne må blive filmet til vores hold. 


Sæson: Uge 34-25. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.

Holdnummer: 23
Periode: 18.08.2024 - 22.06.2025
Tilmeldte: 0/25
Pris: 2000 kr.
Tilmeld

Seneste nyheder