Amy Isabell Christiansen
Beskrivelse
Hej, jeg hedder Amy og er 19 år.

Jeg er instruktør i Humlebæk Gymnastik -og Parkourforening, og har undervist i foreningen siden 2017. Her har jeg også selv været aktiv som gymnastik i mange år, som jeg har haft stor glæde af. 

Jeg er bosat i Humlebæk, og har gået på Langebjergskolen. I sommeren 2023 blev jeg student fra Espergærde Gymnasium, og er på nuværende tidspunkt igang med sabbatår. 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ebba Juel Lau
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Ebba og er født i 2009. 

Jeg har selv gået til Gymnastik i mange år og har holdt meget af det.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hannah Backe bergmark
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sandra Tanderup
Beskrivelse

Jeg hedder Sandra Tanderup og født i 1999. 

I 2019 blev jeg student, hvorefter jeg har arbejdet som lærervikar på Humlebæk Skole og som pædagogmedhjælper i skolens SFO 1. Nu studerer jeg Ernæring og Sundhed og arbejder ved siden af som børnepasser og her i foreningen. Jeg har arbejdet i foreningen siden 2011, hvor jeg begyndte at undervise 

spring/rytme hold som henholdsvis hjælpetræner og nu instruktør. Jeg har førhen undervist spring/rytme hold i alderen 5-14 år. Min interesse for gymnastikken stammer fra, at jeg selv har gået til spring/rytme gymnastik og dans i mange år både her i foreningen og på gymnastikefterskolen Vejstrup i 2015/2016. Alt dette har beriget mine gymnastiske færdigheder og interesse og givet mig endnu større lyst til og glæde ved at lære fra mig og se mine gymnaster udvikle sig. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med næste sæson, der byder på en masse spændende, sjove og gode træninger med masser af udvikling.  

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sarah Sliai
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Sarah Sliai. Jeg er fra 2003 og 17 år. Jeg er instruktør på spring, leg og rytme 5-7 og spring rytme 7-10 år.

Det er mit 5 år som træner i forening, og jeg har trænede begge aldersgrupper før. Til dagligt går jeg i 2. G på Espergærde gymnasium. Jeg har selv gået til gymnastik i 15 år i Humlebæk gymnastik og parkour forening. I 2018/2019 gik jeg et år på idræts efterskolen BGI- akademiet. Hvor jeg dyrkede gymnastikken, som jeg altid har haft en stor interesse for.
 
Jeg har derfor en stor glæde ved at undervise og jeg elsker at kunne give min egen glæde ved gymnastikken videre, og kunne lære det fra mig jeg engang selv lærte og hjælpe gymnasterne med at udvikle sig. 

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)

 
Se hele beskrivelsen
Vis hold

Seneste nyheder