Lene Christophersen
Beskrivelse

Jeg er fra 1965, har danset klassisk, jazz og modern dance det meste af livet, og har en Dance- og Performanceuddannelse. Gymnastikken fik jeg ind med lederuddannelsen på Gymnastikhøjskolen i Viborg, og jeg har undervist siden (1984). Det er blevet til et hav af danse- og bevægelseskurser, -seminarer og hold gennem tiden for alle aldre, lige fra de mindste m/forældre, til puslinge, begynderspring, opvisningshold, dans og motion. Jeg har været i HGP siden 1994, dels 9 år i bestyrelse, dels som instruktør, hvor jeg har været med til at starte gymnastikskolen op. I mange år også instruktør på DGI’s Aspiranthold. I DGI virker jeg stadig landsdelsholdskonsulent.

For mig er ”bevægelse” den sikre vej til både indre og ydre balance, og ”bevægelse med andre” vejen til inkluderende social dannelse og fællesskab. 

Til daglig er jeg AKT- og inklusionsvejleder og trivselskoordinator på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium. Jeg er kunstnerisk leder på SceneKunst-skolerne (Hørsholm), hvor der arbejdes med musicalforestillinger for børn og unge 4-18år.

Dertil arbejder jeg i egen virksomhed med holistisk terapi.


Se hele beskrivelsen
Vis hold

Seneste nyheder