Sandra Tanderup
Beskrivelse

Jeg hedder Sandra Tanderup og født i 1999. 

I sommeren 2019 blev jeg student fra Espergærde Gymnasium, hvorefter jeg har haft to sabbatår med meget forskelligt og spændende arbejde. Jeg fortsætter med at arbejde 1/2 år endnu som pædagogmedhjælper i Humlebæk Skole SFO 1 samt som lærervikar på Humlebæk Skole. Derefter planlægger jeg på at skulle studere til vinter.

Siden 2011 har jeg undervist spring/rytme-hold i HGP som henholdsvis hjælpetræner og nu instruktør. Jeg har førhen undervist spring/rytme-hold i alderen 5-14 år. I denne sæson glæder jeg mig til at skulle undervise spring/rytme 8-10 år samt spring/rytme 10-14 år.

Jeg har selv gået til spring/rytme gymnastik og dans i mange år. Desuden gik jeg på gymnastikefterskolen Vejstrup i 2015/2016, hvilket berigede mine gymnastiske færdigheder og interesse. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med næste sæson 2021/2022, der byder på en masse spændende, sjove og gode træninger med masser af udvikling af gymnastiske færdigheder.

Se hele beskrivelsen
Caroline Westring Hjorth
Beskrivelse
Hej, jeg hedder Caroline Westring Hjorth og er født i 2003. Til dagligt går jeg på Espergærde gymnasium, og arbejder hos Aarstiderne og i gymnastikforeningen.
 
Jeg har før undervist spring rytme 5-7, spring rytme 7-10 og spring rytme 10-14.
 
Jeg har selv gået til gymnastik i omkring 11 år i HGP. Jeg har gået på Sorøgymnastikefterskole årgang 18/19, hvor jeg sprang og dansede et helt år.
 
Jeg synes det er super fedt ved at være gymnastiktræner, da man får lov til at hjælpe gymnasterne udvikle sig, som jeg også selv gjorde en gang.
 
 (For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)
 
Se hele beskrivelsen
Lars Emil Bjerregaard
Beskrivelse

Som 7 årig startede jeg med at gå til redskabsgymnastik. Det var så sjovt, at jeg som 25 årig i 1993-1994 tog en 8 måneders linjeuddannelse i springgymnastik på Gerlev idrætshøjskole.

Efter et år som matematik-, fysik- og springlærer på Skyum Idrætsefterskole har jeg frem til i dag undervist børn i spring i den frie idræt.
I den frie idræt, mødes vi om en fælles interesse - vi er sammen om at gøre det sjovt.


Jeg vil gerne give den glæde ved springgymnastikken, som jeg selv nyder, videre og inspirere andre til at kunne gå samme vej.

Se hele beskrivelsen

Seneste nyheder