Klubmodul henter siden
Børn - Tricking
Tricking | 23
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

TRICKING - Kampsport og Springgymnastik
På Tricking holdet træner vi klassisk spring-gymnastik og freestyle kampsport. Vi kombinerer seje moves fra kampsporten sammen med hop og spring der bruges i en række serier. Vi træner også alle mulige ting som håndstand, salto, flikflak.

Vi skal også lærer seje tricking tricks som Scoot, Raize og Btwists!


 

Da dette er et meget teknisk hold, er det godt hvis man har gået til noget gymnastik/parkour/kampsport inden, men det er ikke et krav! 


Vi stræber på at kunne lave en opvisning i slutningen af sæsonen og en fed promovideo.


OBS! Vi filmer og laver små film ud af vores træninger det er derfor meget vigtigt, at du oplyser om du gerne må blive filmet til vores hold når du indmeldes.


Hold 23 - Tricking - Søndag 15:00-17:00
Vi gør også rigtig meget ud af at optræne kropslig styrke, balance og koncentrations evne. 

Tricking kræver disciplin og fokus.
Alder 10 år og op 

 

Sæson: Uge 34-23. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.
Læs mere

TRICKING 10+ - 2 timer (Søndag 15:00-17:00) 


På Tricking holdet træner vi spring-gymnastik og kampsport. Vi kombinerer forskellige seje dele fra kampsports-teknikker med hop og spring, og bruger det i forskellige serier. Vi træner også alle mulige ting som håndstand, salto, flikflak. Vi skal også lærer seje tricking tricks som Scoot, Raize og Btwists! 

Vi gør også rigtig meget ud af at optræne kropslig styrke, balance og koncentrations evne.  Tricking kræver disciplin og fokus.  

Vi stræber på at kunne lave en opvisning i slutningen af sæsonen og en fed promovideo.  


OBS! Vi filmer og laver små film ud af vores træninger det er derfor meget vigtigt at du oplyser om du gerne må blive filmet til vores hold. 


Der vil være mulighed for tilkøb af TSHIRT disse koster 250kr at lave med vores logo og skrift. Tshirt bestilles efter nytår.


Sæson: Uge 34-23. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.
Startdato
27.08.2023
Slutdato
09.06.2024
Tid/Sted
Søndag 15:00-17:00 HIC, Multisal 1
Pris
700,00 kr.
65,00% rabat fratrukket.

Seneste nyheder