Klubmodul henter siden
Børn - Street Dance x Tiktok
60
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
TIKTOK x STREETDANCE - 3 FORSKELLIGE HOLD

 
 
TikTok x Street Dance er en nyfortolkning af HipHop og vil i mine timer blive mixet med House og Shuffle.

Tempoet vil ofte være upbeat, og fokus vil være på at få teknikkerne i orden, så selv svær dans ser nem ud.
Min stil er ret blandet, og jeg er vild med at blande dansestilarter eller at udfordre en stilart ved at vælge anerledes musik.

Det vigtigste for mig vil altid være at have det sjovt og at dem der ser på, mærker energien ved min dans. Jeg kan findes på TikTok på @christianepederse (den er god nok - uden n) og der kan man se min dansestil og lidt af det jeg vil lave på mine hold.

Niveauet på holdene vil være for begynder/let øvet, men har man kendskab til dansestilen i forvejen, er der bestemt også plads til dig, da jeg vil differentiere dansen efter danserne. Jeg glæder mig til at danse med jer!
 
TIRSDAGE:

TikTok Hold 1 alder: 8-12     Tidspunkt: kl.  18-19

TikTok Hold 2 alder: 13-16   Tidspunkt: kl.  19-20

TikTok Voksen alder: 16+      Tidspunkt: kl.  20-21
 
 
 
Læs mere
TIKTOK Inspireret dans 8-12 år Har du også lagt mærke til alle de små danse der danses alle vegne. Kunne du også tænke dig at danse dem. Dette hold udbydes til de unge 8-12 årige der ikke selv kan have TikTok, men gerne vil kunne følge med når de store danser TikToks. Så er du vild med TikTok og vil du lære at danse de kendte TikTok-danse OG være med til at lave dine egne?? Så kom på Tiktok 8-12 år. På holdet bliver du helt sikker på allerede eksisterende danse, du lærer trinene til perfektion og bliver sikker nok til selv at lave dine egne danse. Holdet er for begyndere og vil have fokus på at få komplicerede og hurtige koreografier til at virke nemme og overskueligt. Holdet er kun et danse øvehold og der må ikke filmes til undervisningen (foreningen kan altid tage mindre situations film eller billeder som reklame for foreningen) TikTok APP’en benyttes IKKE som del af undervisningen og TikTok optagelser er IKKE tilladt i løbet af undervisningen.
Startdato
25.08.2020
Slutdato
15.06.2021
Tid/Sted
Tirsdag 18:00-19:00 HIC, Bevægelsessal 1 Tirsdag 18:00-19:00 HIC, Bevægelsessal 2
Pris
270,00 kr.
70% rabat fratrukket.

Seneste nyheder