Klubmodul henter siden
Børn - Akro
Akro6-9 | 52
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

HGP AKRO 

På dette hold arbejder vi med basis akrobatiske øvelser såsom kolbøtter, hovedstand, håndstand, bro, split, spagat mm. Derudover vil træningen byde på par-øvelser både gymnast-gymnast og gymnast-træner. Vi vil arbejde med øvelser, der styrker gymnasternes kropkontrol og mobilitet bl.a. ved træning af smidighed, muskelstyrke, balance samt samarbejdsevner. 

Holdene opviser til hjemmeopvisning og evt. andre opvisninger. Inklusiv en træningsweekend.  

 

Hold 52 - Basis Akro -  Tirsdag 16:30-17:30 
På dette hold skal vi øve basale gymnastiske og akrobatiske øvelser så som kolbøtter, vejrmøller, håndstand, spagat og split.. (læs mere inden under fanen)
Alder 6-9 år, begynder niveau

 

Hold 53 - Akro 9-12 - Tirsdag 17:30-18:30 
På dette hold skal vi øve basale gymnastiske og akrobatiske øvelser så som kolbøtter, vejrmøller, håndstand, spagat og split.. (læs mere inden under fanen)
Alder 9-12 år, Let Øvet niveau
 

Hold 54 - Akro 12+ - Tirsdag 18:30-20:00 
På dette hold skal vi øve de lidt svære gymnastisk og akrobatiske øvelser som araberspring, front over, back over, flik, bro, split, spagat og Y. (læs mere inden under fanen)
Alder 12+ Let Øvet niveau

 

Sæson: Uge 34-25. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.


Læs mere

BASIS AKRO 6-9 ÅR - BEGYNDER - 1 time (Tirsdag 16:30 – 17:30) 


Prisen er inklusive opvisningstøj.


Dette hold er til de børn som godt kan lide at lege og at springe, men også at det ikke bliver alt for vildt, da vi hverken springer i trampoliner eller på airtrack. På holdet bruger vi meget tid på at strække ud og blive mere smedige. Vi laver vejrmøller, står på hånder, laver forlæns og baglæns kolbøtter og øver os i frontover og flik, derudover går vi i split, spagat og bro. Man behøver ikke kunne noget specielt for at gå på holdet, bare have lyst til at lære noget nyt og hygge sig.


Sæson: Uge 34-25.  Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.Startdato
23.08.2022
Slutdato
20.06.2023
Pris
450,00 kr.
55% rabat fratrukket.

Seneste nyheder