Klubmodul henter siden
Børn - Akro
Akro9-12 | 53
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

HGP AKRO 

På dette hold arbejder vi med basis akrobatiske øvelser såsom kolbøtter, hovedstand, håndstand, bro, split, spagat mm. Derudover vil træningen byde på par-øvelser både gymnast-gymnast og gymnast-træner. Vi vil arbejde med øvelser, der styrker gymnasternes kropkontrol og mobilitet bl.a. ved træning af smidighed, muskelstyrke, balance samt samarbejdsevner. 

Holdene opviser til hjemmeopvisning og evt. andre opvisninger. Inklusiv en træningsweekend.  

 

Hold 52 - Basis Akro -  Tirsdag 16:30-17:30 
På dette hold skal vi øve basale gymnastiske og akrobatiske øvelser så som kolbøtter, vejrmøller, håndstand, spagat og split.. (læs mere inden under fanen)
Alder 6-9 år, begynder niveau

 

Hold 53 - Akro 9-12 - Tirsdag 17:30-18:30 
På dette hold skal vi øve basale gymnastiske og akrobatiske øvelser så som kolbøtter, vejrmøller, håndstand, spagat og split.. (læs mere inden under fanen)
Alder 9-12 år, Let Øvet niveau
 

Hold 54 - Akro 12+ - Tirsdag 18:30-20:00 
På dette hold skal vi øve de lidt svære gymnastisk og akrobatiske øvelser som araberspring, front over, back over, flik, bro, split, spagat og Y. (læs mere inden under fanen)
Alder 12+ Let Øvet niveau

 

Sæson: Uge 34-25. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.


Læs mere

AKRO 9-12 ÅR – LET ØVET - 1 time (Tirsdag 17:30 – 18:30) 


Prisen er inklusive opvisningstøj

Dette hold er for børn som gerne vil blive dygtige springere og super smidige.

Vi er et lidt mere stille og roligt hold end de normale spring hold, da vi springer hverken på trampolin eller airtack. På holdet laver vi mølle-flik, frontover, bro-svingover, backover, Y, attitude og meget mere. Får at gå på holdet skal man have en stor lyst for at forbedre sig og lære nye ting, og det vil klart være fordelagtigt allerede at have prøvet mølle-flik og frontover enten med eller uden hjælp. Som trænere har vi ret til at anbefale en gymnast et andet hold hvis deres spring niveau eller ambitions niveau ikke passer holdet.


Sæson: Uge 34-25.  Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.


Startdato
23.08.2022
Slutdato
20.06.2023
Pris
495,00 kr.
55% rabat fratrukket.

Seneste nyheder