Klubmodul henter siden
Børn - StreetDance
Streetdance11+ | 61
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info


STREET DANCE - 2 HOLD!

Street-Dance er for dig, der gerne vil prøve kræfter med dansen og mærke glæden omkring det!


På holdet vil eleverne lære grundtrin inden for blandt andet hiphop, dancehall, house, popping, breaking osv. men med særligt på hiphop. Vi skal arbejde med indlæring af koreografi samt skabelse af egen, smidigheds- og styrketræning, performanceteknikker og udtryk, når vi danser. Vigtigst af alt er at vi har det sjovt, mens vi udvikler os!
Der vil også være plads til leg på holdet, såfremt der er stemning for det på holdet.

 
På Street Dans er der plads til alle uanset køn og niveau - det eneste krav er at man har ja-hatten på og er klar på nye udfordringer!

 

Hold 60 - Streetdance hold 8-10år - Mandag 17:45-18:45  

(læs mere under fanen)

 

Hold 61 - Streetdance hold 11+ år - Mandag -18:45-20:00   

(læs mere under fanen)

 

Sæson: Uge 34-25. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.

 

Læs mere

STREET DANCE 11+ år - 1 time 15min(Mandag 18:45-20:00)


Streetdance er for dig, der ønsker at prøve kræfter med dans, mens du har det sjovt. På holdet vil vi lære en masse danse, basale dansetrin, samt øve bevægelse til takterne og koordination. Derudover leger vi og har det sjovt imens. Der er både plads til øvede dansere samt nye - alt det kræver er en lyst til at være med. Til foråret opviser holdet med en række af de danse, vi har lært i løbet af sæsonen. Mod slutningen af sæsonen, vil der være plads til at være kreativ og selv lave danse. Vi glæder os til at se jer til en god sæson!


Sæson: Uge 34-25. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.
Startdato
22.08.2022
Slutdato
19.06.2023
Pris
540,00 kr.
55% rabat fratrukket.

Seneste nyheder