Voksen - Motionshold

Info
MOTIONSHOLD FOR DE VOKSNE
  
OUTDOOR LIFE:  
Torsdags holdet: 16:45-17:30
Søndags holdet:  09:00-10:00

Løb, Interval, Funktionel, Energigivende træning. Frisk luft og smuk udsigt, mens du træner. Træn op til 3 gange om ugen. Styrke- og konditionsøvelser. Øvelserne kan være f.eks. push-ups, pull-ups, planker, squats, lunges, burpees, tabata, mave- og rygøvelser. I programmet kan indgå træning på trapper og 2 x 1 km’s løb. Til sidst strækker vi ud. Vi mødes i den nordlige ende af Babylonestranden, for enden af Babylonevej, ved den offentlige badebro. Her slutter vi også, og der er mulighed for en dukkert. Det er intensiv træning og alle kan være med! Træningen tilpasses den enkelte.

Hvis du ikke har trænet længe, så ring til Lotte først på 2865 6468, så vi kan planlægge træningen bedst muligt. 


HOLD-ÅND:
Tirsdage 11:45-12:45

Holdet er for dig der gerne ville træne, men som måske ikke er vant til bevægelse.
Dig der gerne vil i gang, men ikke helt ved med hvad, hvordan og hvor meget.
Dig der har brug for en tryg og munter opstart sammen med ligesindede.
Dig der har brug for gode grin og sved på panden, på et hold hvor der er plads til forskellighed.
Du kommer til at prøve lidt af alting, så du finder ud af, hvad der er lige dig.
Du skal lære en masse om dig og din krop, og mærke hvordan din fysiske selvtillid vokser i takt med din øgede styrke, bevægelighed, smidighed og balance. Med viden fra funktionel træning, gymnastik og dans vil træningen være fokuseret på gode oplevelser mere end præstation. Det husker kroppen bedst. Vi skal både træne og lege med kreative cross-fit input og træningsredskaber. Måske tager vi en Walk-&-Talk i rask tempo, hvis vejret er med os. Vi slutter af med afspændende, meditativ visualisering.

(Mulighed for for enkelt træninger!  30 kr til Mobilepay 64228)

Se vores Promovideo her: 

(Mere information under "Tilmeld/Læs mere")
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

38
Søndag Tid: 09:00 - 10:00
Sted: Babylonestrand, Babylonestrand
Instruktør: Lotte Willumsen /
OUTDOOR LIFE – 1 time om ugen: (søndag 9:00-10:00) Beskrivelse: Løb, Interval, Funktionel, Energigivende træning. Frisk luft og smuk udsigt, mens du træner. Træn op til 3 gange om ugen. Styrke- og konditionsøvelser. Øvelserne kan være f.eks. push-ups, pull-ups, planker, squats, lunges, burpees, tabata, mave- og rygøvelser. I programmet kan indgå træning på trapper og 2 x 1 km’s løb. Til sidst strækker vi ud. Vi mødes i den nordlige ende af Babylonestranden, for enden af Babylonevej, ved den offentlige badebro. Her slutter vi også, og der er mulighed for en dukkert. Det er intensiv træning og alle kan være med! Træningen tilpasses den enkelte. Hvis du ikke har trænet længe, så ring til Lotte først på 2865 6468, så vi kan planlægge træningen bedst muligt. Sæson: Uge 35-24. Dog ingen træning i følgende uger pga. ferie og helligdage: Uge 42+52+1+7+13+20.
Periode: 30.08.2020 - 20.06.2021
Tilmeldte: 20/20
Rabat: 70%
Pris: 1100 kr. 330 kr.
Tilmeld venteliste

Seneste nyheder