Voksen - Manuvision

Info
MANUVISION GRUNDTRÆNING - Alder 18 og op

 

Manuvision grundtræning er en kropsterapeutisk træningsform med fokus på samspillet mellem krop og sind. I træningen arbejder vi os igennem kroppens led og muskler, fra tå til top i bogstaveligt forstand og vi arbejder både med styrke, puls og dybe stræk. Du vil opleve at komme fra hovedet og ned i kroppen, du vil opleve at få mere grounding og at din kropsbevidsthed skærpes. Undervejs har vi fokus på åndedrættet, så du også vil opleve at, der skabes mere plads i kroppen.

Træningen kræver ingen særlige forudsætninger og er for både mænd og kvinder. Vi træner på bare fødder. 

 


MANUVISION GRUNDTRÆNING - Onsdag 16:45-18:00 

(Læs mere under fanen)


Sæson: Uge 35-24. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.
 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Manuvision-3042
Onsdag Tid: 17:00 - 18:00
Sted: HIC, Multisal 1
Instruktør: Karin Dau Rasmussen /

MANUVISION GRUNDTRÆNING - 1 time 15min (Onsdag 17:00-18:00) 

Manuvision grundtræning er en kropsterapeutisk træningsform med fokus på samspillet mellem krop og sind. I træningen arbejder vi os igennem kroppens led og muskler, fra tå til top i bogstaveligt forstand og vi arbejder både med styrke, puls og dybe stræk. Du vil opleve at komme fra hovedet og ned i kroppen, du vil opleve at få mere grounding og at din kropsbevidsthed skærpes. Undervejs har vi fokus på åndedrættet, så du også vil opleve at, der skabes mere plads i kroppen. Træningen kræver ingen særlige forudsætninger og er for både mænd og kvinder. Vi træner på bare fødder. 


Sæson: Uge 35-24.  Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.
Holdnummer: 42
Periode: 30.08.2023 - 12.06.2024
Tilmeldte: 13/20
Rabat: 55,00%
Pris: 1200 kr. 540 kr.
Tilmeld

Seneste nyheder