Amalie Sofie Sørup Andersen
Beskrivelse

Jeg hedder Amalie. Jeg er født i 1999.

Til daglig har jeg sabatår og arbejder i frugthaven vuggestue som pædagogmedhjælper.

Jeg har selv gået til TeamGym i Nivå Gymnastikforening fra 2008-2014. Jeg har derudover undervist børn i alderen 4-10 år i Gymnastik i Nivå Gymnastikforening fra 2012-2015 og i 2019.

I 15/16 var jeg på udveksling i Lima, Peru, hvor jeg bl.a. gik i skole, talte spansk, underviste engelsk, surfede og rejste rundt i landet.

Derefter startede jeg som instruktør i Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening, hvor jeg bl.a. har været instruktør på følgende hold: Spring Rytme 10-14, Jump4fun, Spring Teknik 6-12, Klassisk Spring 10-15, Spring Mix 10+ og Tumlingerne

Jeg er passioneret omkring at undervise gymnastik. Jeg har selv haft stor glæde af gymnastikken gennem mit liv, og jeg ønsker at se mine gymnaster engagere sig og have det fedt sammen og med gymnastikken. Jeg elsker at se mine gymnaster træne hårdt og udvikle sig og opleve, at de kan opnå de ting, de sætter sig for.

  • Jeg har gået på Espergærde Gymnasium
  • Udover gymnastik elsker jeg surfing, ski og snowboard
  • Jeg har rejst meget og er meget fascineret af fremmed kultur, natur og sprog

 

 


Bonusinfo:

Se hele beskrivelsen
Lars Emil Bjerregaard
Beskrivelse

Som 7 årig startede jeg med at gå til redskabsgymnastik. Det var så sjovt, at jeg som 25 årig i 1993-1994 tog en 8 måneders linjeuddannelse i springgymnastik på Gerlev idrætshøjskole.

Efter et år som matematik-, fysik- og springlærer på Skyum Idrætsefterskole har jeg frem til i dag undervist børn i spring i den frie idræt.
I den frie idræt, mødes vi om en fælles interesse - vi er sammen om at gøre det sjovt.


Jeg vil gerne give den glæde ved springgymnastikken, som jeg selv nyder, videre og inspirere andre til at kunne gå samme vej.

Se hele beskrivelsen

Seneste nyheder