Mynte Coster
Beskrivelse
Hej, mit navn er Mynte Coster og jeg er født i året 2002. Jeg har gået til gymnastik det meste af mit liv og har altid elsket at prøve nye spring og udvikle min teknik. Jeg har været på efterskole i årene 2018-2019 på gymnastik efterskolen Stevns, hvor jeg både sprang og dansede. Dette år har været det bedste og mest lærerige år, og har givet mig en masse med i bagagen.
 
Jeg har altid elsket gymnastik og dét at kunne lærer fra sig og se sine gymnaster udvikle sig både springmæssigt men også som hold.
I min fritid elsker jeg både at træne, springe og være kreativ med forskellige nye projekter.
Jeg ser dét at være træner som en oplagt mulighed for at give alt det videre jeg engang har lært og følge gymnasternes udvikling fremadrettet.
 

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)
 

Se hele beskrivelsen
Simone Tanderup
Beskrivelse
Hej, mit navn er Simone Tanderup, og jeg er 18 år gammel.
Til dagligt går jeg på Espergærde Gymnasium i 2g. Jeg har undervist i Humlebæk Gymnastik- og parkour forening i 6 år både som førsteårshjælper, hjælpetræner og instruktør.
 
Jeg har selv dyrket spring/rytme gymnastik i foreningen siden jeg var lille, og gør det stadig i dag.
For 2 år siden var jeg på Vejstrup gymnastikefterskole, som gav mig en masse god erfaring og rigtig gode oplevelser. Det kan varmt anbefales!
 
Jeg kan rigtig godt lide, at lære fra mig, og jeg kan godt lide at bruge min tid på at være sammen med børn.
 
Jeg glæder mig til den kommende sæson med massere af sjov og gode gymnastiktimer.
Se hele beskrivelsen
Sarah Sliai
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Sarah Sliai. Jeg er fra 2003 og 17 år. Jeg er instruktør på spring, leg og rytme 5-7 og spring rytme 7-10 år.

Det er mit 5 år som træner i forening, og jeg har trænede begge aldersgrupper før. Til dagligt går jeg i 2. G på Espergærde gymnasium. Jeg har selv gået til gymnastik i 15 år i Humlebæk gymnastik og parkour forening. I 2018/2019 gik jeg et år på idræts efterskolen BGI- akademiet. Hvor jeg dyrkede gymnastikken, som jeg altid har haft en stor interesse for.
 
Jeg har derfor en stor glæde ved at undervise og jeg elsker at kunne give min egen glæde ved gymnastikken videre, og kunne lære det fra mig jeg engang selv lærte og hjælpe gymnasterne med at udvikle sig. 

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)

 
Se hele beskrivelsen
Amy Isabell Christiansen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Amy Isabell Christiansen. Jeg er 15 år, og er født i 2004. Her i år har jeg afsluttede 9. klasse på Langebjergskolen i Humlebæk, og skal efter sommerferien starte på Espergærde gymnasium.

Jeg har i lidt over 6 år selv gået til gymnastik i HGP, og har også haft rigtig stor glæde af det. I min fritid nyder jeg alt fra at være sammen med mine venner, til at være ude og få nye oplevelser, men også bare at være derhjemme og slappe af med familien. Jeg har undervist i HGP i lidt over 3 år snart, og er rigtig glad for at kunne dele en sport jeg selv er rigtig glad for, med en masse søde gymnaster.

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)  

Se hele beskrivelsen

Seneste nyheder