Sandra Tanderup
Beskrivelse

Jeg hedder Sandra Tanderup og er 20 år gammel.

I sommeren 2019 blev jeg student fra Espergærde Gymnasium, hvorefter jeg har haft et sabbat med meget spændende arbejde som pædagogmedhjælper i Humlebæk Skole SFO 1, ansat på plejehjem samt som produktionsmedarbejder. Nu ser jeg frem til endnu et sabbatår, hvor jeg skal være lærervikar på Humlebæk Skole. 


Siden jeg var 11 år gammel har jeg undervist spring/rytme-hold i HGP som henholdsvis hjælpetræner og nu instruktør. Jeg har førhen undervist spring/rytme-hold i alderen 5-14 år. I denne sæson glæder jeg mig til at skulle undervise spring 10-14 år og spring/rytme 10-14 år. 

 

Jeg har selv gået til spring/rytme gymnastik og dans i mange år. Desuden gik jeg på gymnastikefterskolen Vejstrup i 2015/2016, hvilket berigede mine gymnastiske færdigheder og interesse. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med næste sæson 2020/2021, der byder på en masse spændende, sjove og gode træninger med masser af udvikling af gymnastiske færdigheder.

Se hele beskrivelsen
Emma Suhr Henriksen
Beskrivelse
Jeg hedder Emma Suhr Henriksen. Jeg er født i 2001 og bor i Humlebæk. Til dagligt går jeg på Espergærde gymnasium i 3.G.
 
Jeg har været træner i foreningen i 7 år og har trænet alle aldersgrupper, fra de helt små på børneholdene til de 10-14 årige. Jeg har selv gået til gymnastik i 13 år og har været 1 år på Gymnastikefterskolen Stevns.
 
Jeg synes det er superfedt og være træner og opleve alt den energi børnene kommer med. Det er rigtig motiverende at kunne give den teknik og erfaring videre, som jeg engang lærte og se dem udvikle sig.
 
 
Se hele beskrivelsen
Signe Vich
Beskrivelse

Mit navn er Signe Vich, og jeg er 16 år gammel. Til dagligt går jeg på Espergærde gymnasium.

 
Jeg har undervist hold her i foreningen i 3 år. De hold jeg haft har både været de små børnehold, men også spring/rytme hold for de ældre børn. Jeg har selv dyrket spring/rytme gymnastik i 12 år. Jeg ser frem til en super god sæson med en masse gymnastik og sjove træninger.

 (For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)
 
Se hele beskrivelsen
Sille Coster
Beskrivelse
Hej, jeg hedder Sille Coster, jeg er fra 2001 og er instruktør på 10-14.
 
Dette er mit 3.år som instruktør og mit 6. år som træner. Jeg har selv lavet spring/rytme gymnastik i 16 år. Jeg har trænet alle aldre helt nede fra 3 år og op til 14 år.
 
Til daglig går jeg på Espergærde gymnasium i årene 18/21. I 2017-2018 var jeg på Vejstrup efterskole, hvor jeg brugte et helt år på at springe dagen lang og sammensætte en opvisning med 250 andre dygtige gymnaster og lærer.
 
Når jeg ikke går i skole elsker jeg selv at lave gymnastik, stå på ski, lave kreative projekter og dykke.
 
Jeg ser ligemeget frem til hver gang jeg skal op og undervise. Jeg elsker at kunne give videre, hvad jeg engang lærte og derefter se gymnasterne udvikle sig. Det er den fedeste følelse.
Se hele beskrivelsen

Seneste nyheder