Sandra Tanderup
Beskrivelse

Jeg hedder Sandra Tanderup og født i 1999. 

I sommeren 2019 blev jeg student fra Espergærde Gymnasium, hvorefter jeg har haft to sabbatår med meget forskelligt og spændende arbejde. Jeg fortsætter med at arbejde 1/2 år endnu som pædagogmedhjælper i Humlebæk Skole SFO 1 samt som lærervikar på Humlebæk Skole. Derefter planlægger jeg på at skulle studere til vinter.

Siden 2011 har jeg undervist spring/rytme-hold i HGP som henholdsvis hjælpetræner og nu instruktør. Jeg har førhen undervist spring/rytme-hold i alderen 5-14 år. I denne sæson glæder jeg mig til at skulle undervise spring/rytme 8-10 år samt spring/rytme 10-14 år.

Jeg har selv gået til spring/rytme gymnastik og dans i mange år. Desuden gik jeg på gymnastikefterskolen Vejstrup i 2015/2016, hvilket berigede mine gymnastiske færdigheder og interesse. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med næste sæson 2021/2022, der byder på en masse spændende, sjove og gode træninger med masser af udvikling af gymnastiske færdigheder.

Se hele beskrivelsen
Simone Tanderup
Beskrivelse
Hej, mit navn er Simone Tanderup, og jeg er 18 år gammel.
Til dagligt går jeg på Espergærde Gymnasium i 2g. Jeg har undervist i Humlebæk Gymnastik- og parkour forening i 6 år både som førsteårshjælper, hjælpetræner og instruktør.
 
Jeg har selv dyrket spring/rytme gymnastik i foreningen siden jeg var lille, og gør det stadig i dag.
For 2 år siden var jeg på Vejstrup gymnastikefterskole, som gav mig en masse god erfaring og rigtig gode oplevelser. Det kan varmt anbefales!
 
Jeg kan rigtig godt lide, at lære fra mig, og jeg kan godt lide at bruge min tid på at være sammen med børn.
 
Jeg glæder mig til den kommende sæson med massere af sjov og gode gymnastiktimer.
Se hele beskrivelsen
Sarah Sliai
Beskrivelse

Hej, jeg hedder Sarah Sliai. Jeg er fra 2003 og 17 år. Jeg er instruktør på spring, leg og rytme 5-7 og spring rytme 7-10 år.

Det er mit 5 år som træner i forening, og jeg har trænede begge aldersgrupper før. Til dagligt går jeg i 2. G på Espergærde gymnasium. Jeg har selv gået til gymnastik i 15 år i Humlebæk gymnastik og parkour forening. I 2018/2019 gik jeg et år på idræts efterskolen BGI- akademiet. Hvor jeg dyrkede gymnastikken, som jeg altid har haft en stor interesse for.
 
Jeg har derfor en stor glæde ved at undervise og jeg elsker at kunne give min egen glæde ved gymnastikken videre, og kunne lære det fra mig jeg engang selv lærte og hjælpe gymnasterne med at udvikle sig. 

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)

 
Se hele beskrivelsen
Maja Kjems-Nielsen
Beskrivelse
Hej jeg hedder Maja Kjems-Nielsen og jeg er født i år 2007. Jeg går i 7. klasse i denne sæson 2020-2021.
 
Det her er mit første år som hjælpetræner og jeg glæder mig meget til at blive hjælpetræner. Jeg har nu gået til gymnastik i ca 10 år og startede da jeg var 2 år. Jeg kan godt lide at bruge tid med min familie og venner og derudover elsker jeg at tegne og være kreativ. Jeg glæder mig til at træne gymnaster, så jeg kan videregive glæden jeg selv har med gymnastik
 
 
Se hele beskrivelsen
Lærke Kjems-Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen

Seneste nyheder