Maja Kjems-Nielsen
Beskrivelse
Hej jeg hedder Maja Kjems-Nielsen og jeg er født i år 2007. Jeg går i 7. klasse i denne sæson 2020-2021.
 
Det her er mit første år som hjælpetræner og jeg glæder mig meget til at blive hjælpetræner. Jeg har nu gået til gymnastik i ca 10 år og startede da jeg var 2 år. Jeg kan godt lide at bruge tid med min familie og venner og derudover elsker jeg at tegne og være kreativ. Jeg glæder mig til at træne gymnaster, så jeg kan videregive glæden jeg selv har med gymnastik
 
 
Se hele beskrivelsen
Line Kjems Nielsen
Beskrivelse
 
(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)
 
Se hele beskrivelsen
Nikoline Bryde-Nielsen
Beskrivelse
Hej, jeg hedder Nikoline Bryde-Nielsen, og jeg er fra årgang 2004.
 
Jeg har været træner i foreningen siden 2018. Min motivation til at lære fra mig, kommer når jeg ser mine elever udvikle sig og nyde gymnastik ligeså meget som jeg selv gør. Jeg har gået til gymnastik i foreningen siden jeg var 1 år, og gik også på DGI Nordsjælland Junior Performance team i sæson 18/19. Til dagligt går jeg på Sorø Gymnasium som kostelev, og mellem folkeskolen og gymnasiet brugte jeg et år på kostskole i Skotland.
 
Udover gymnastik bruger jeg min fritid på at være kreativ (f.eks. perler eller bage), høre musik og være sammen med venner.
 

(For at kontakte instruktører under 18, skriv til humlegym@gmail.com)

 
Se hele beskrivelsen
Franziska Bryde-Nielsen
Beskrivelse

Hej jeg hedder Franziska bryde Nielsen, jeg er født i 2007. Jeg går i skole på langebjerg skole i 7 klasse 2020/2021.

Det her er mit første hold. Jeg har gået til gymnastik i ca 10 år. Det fedeste ved at være gymnastik træner er nok at man kan lære andre det fede ved gymnastik og man kan se andre udvikler sig og bliver bedre. I min fritid går jeg til gymnastik, tennis og fodbold. Jeg elsker og være sammen med familien og venner, jeg elsker også og være kreativ, med venner.

Se hele beskrivelsen

Seneste nyheder