Vis alle Få pladser Ledige Venteliste Udsolgt hold
Start tid Vis alle
Vis alle
Fra kl. 8
Fra kl. 9
Fra kl. 10
Fra kl. 11
Fra kl. 12
Fra kl. 13
Fra kl. 14
Fra kl. 15
Fra kl. 16
Fra kl. 17
Fra kl. 18
Fra kl. 19
Fra kl. 20
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Vis alle
Instruktør Vis alle
Vis alle
resultater for
Mandag
S/L/R 5-6 | 4
Kl. 16:30 - 18:00
Flere tider
Multisal 1+2
5 - 6 år
NYT HOLD! SPRING LEG RYTME 5-6 ÅRMandag 16:30-18:00 (1 time 30min) Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen. Mere information følger i løbet af sæsonen.Velkommen til Spring, Leg og Rytme for 5-6 årige! Her bobler energien, når vi springer, leger og danser. Vi øver kolbøtter, vejrmøller, håndstand og saltomortaler, og alle børn i aldersgruppen kan være med. Til god musik bevæger vi os gennem spændende og udfordrende redskabsbaner, hvor børnene får sved på panden og brænder en masse krudt af. Hvert år ser vi stor udvikling hos alle børnene – både i deres gymnastiske færdigheder og i deres kropsbevidsthed. Spring, Leg og Rytme for 5-6 årige er for børn, der elsker at lave springgymnastik, lege og danse! OBS! Særlig omstændigheder da trænerteamet er under 18 år som varetager undervisningen, vil der være tilknyttet en voksen instruktør (JOON fra klassisk-spring) som står for forældrekontakt, informationer og forsikring ved uheld.  E-mail kontakt: admin@humlegym.dk Sæson uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet. 
HGP Juniorpiger | 7
Kl. 18:00 - 20:00
Flere tider
Multisal 1+2
8 - 18 år
UDTAGET HOLD, så tilmeld dig kun, hvis du er blevet udtaget og læs i nedenstående, hvordan du bliver udtaget Mandag 18:00-20:00 og Torsdag 18:00-20:00 (2 timer)Ekstra træning: Lørdag 10:00-12:00  Holdet er et spring-/rytme opvisningshold, der træner to gange om ugen. Derudover kommer sociale- og opvisningstræninger med mødepligt, samt muligheden for ekstra frivillige 2 timers træninger de fleste lørdage.  Du ønsker at komme på holdet, fordi du vil noget med din gymnastik og ved at det kræver meget træning at kunne de flotte serier og springe de svære spring – som du er vild med at vise til de ca. 8 opvisninger, holdet skal deltage i. Dine forældre forventes at give dig mulighed for at prioritere opvisninger og træninger med mødepligt.  Udtagelseskravene er en samlet vurdering af dine kompetencer, hvoraf motivation er det absolut vigtigste krav. Det forventes at du også har en interesse for at træne rytme og akrobatik.  Du bør kunne springe nedenstående spring uden fysisk hjælp fra en instruktør:Kraftspring med 2 bens landing på airtrack.Araber-flikflak med 2 bens landing på airtrack.Salto på airtrack.Salto i minitrampolin til almindelig nedspringsmåtte. Send en mail til Johnnie: j_a_geil@hotmail.com  hvis du er interesseret i en udtagelsestræning, hvor du kan vise hvad du kan - også selvom der måske er et af springene, der ikke er helt på plads endnu. Det er jo som sagt en samlet vurdering. Sæson: 33-25. Holdet følger skoleferierne medmindre andet er meldt ud fra instruktørerne.
Tirsdag
SH-1 | 40
Kl. 10:30 - 11:30
Flere tider
Multisal 1+2
30 - 99 år
MORGENBEVÆGELSE, -TRÆNING OG - MOTION FOR KVINDER 60+ (alderen er vejledende) Tirsdag 10:30-11:30 (1 time) Vi skal bevæge både krop, sind og ånd gennem træning af styrke, smidighed, balance og koordination. Målet er, at vi går glade, varme og fyldt med energi fra træningen. Jeg lægger stor vægt på en grundig opvarmning og træning af både små og store muskler – især lattermusklerne!Vi arbejder med bevægeligheden i alle led, fra tæer til fingre. Træningen er inspireret af funktionel træning såsom Gotved, Laban, Pilates, Yoga og de bevægelser, vi bruger i dagligdagen. Øvelserne fokuserer både på vedligeholdelse og forbedring, og vil i høj grad være de samme fra uge til uge, så du kan fordybe dig og opleve øget bevægelighed.Hver uge vælger jeg et fokusområde, som vi går i dybden med. Vi arbejder både liggende, siddende, stående og gående, og jeg lægger vægt på en god og glad stemning. Musikken, både ny og gammel, er nøje udvalgt til at passe til bevægelserne og bidrage til en positiv atmosfære. Dans og rytmisk gymnastik er også en del af repertoiret.Alle træninger afsluttes med en lille meditativ afspændingsrejse. Husk at medbringe vand og et tæppe.Kom og vær med til en sjov og fordybende træning, hvor vi sammen styrker både krop og sind! Sæson uge 35-18.  Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.
KS 7-10 | 9
Kl. 14:30 - 16:30
Flere tider
Multisal 1+2
7 - 10 år
KLASSISK SPRING  7-10 ÅR Tirsdag 14:30-16:30 (2 timer)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen.På KS7-10 vil der være masser af spring på både minitrampolin, stortrampolin og airtrack. Her vil gymnasterne lære at lave basale gymnastikøvelser som op-hop, split-spring, forlæns- og baglæns kolbøtter, vejrmøller og håndstand. Vi tager hensyn til hver enkelt gymnasts niveau, så alle kan udvikle sig i deres eget tempo. Kom og vær med til en sjov og udfordrende træning, hvor vi kombinerer teknik og leg for at skabe en fantastisk gymnastikoplevelse! Sæson uge 33-25. Holdet træner også i skoleferierne, dog ikke mellem jul og nytår. 
Akro 5-7 | 50
Kl. 16:30 - 17:30
Flere tider
Bevægelsessal 1
5 - 7 år
Akro 5-7 årTirsdag 16:30-17:30 (1 time) Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. Dette hold er for de børn, der elsker at lege og springe, men som foretrækker, at det ikke bliver alt for vildt. Vi springer hverken i trampoliner eller på airtrack, men vi bruger masser af tid på at strække ud og blive mere smidige.På holdet laver vi vejrmøller, står på hænder, laver forlæns og baglæns kolbøtter og øver os i frontover og flik. Vi arbejder også på at gå i split, spagat og bro. Ingen specielle forudsætninger er nødvendige – bare lysten til at lære noget nyt og hygge sig.Holdet er primært for begyndere og de små i alderen 5-7 år. Kom og vær med til en sjov og lærerig træning, hvor vi sammen udforsker gymnastikkens verden og har det sjovt! OBS! Særlig omstændigheder da trænerteamet er under 18 år som varetager undervisningen, vil der være tilknyttet en voksen instruktør (JOON fra klassisk-spring) som står for forældrekontakt, informationer og forsikring ved uheld.   E-mail kontakt: admin@humlegym.dk Sæson uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
KS-11-16 | 11
Kl. 16:30 - 19:00
Flere tider
Multisal 1+2
10 - 17 år
KLASSISK SPRING 11-16 Tirsdag 16:30-19:00 (2 timer 30min)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. På KS11-16 vil der være spændende spring på minitrampolin, stortrampolin og airtrack. Gymnasterne vil lære at mestre forskellige forlæns- og baglæns spring, herunder forlæns- og baglæns saltoer, kraftspring, flik-flak, overslag samt vejrmøller, araberspring og håndstand. Vi tager altid hensyn til hver enkelt gymnasts niveau, så alle kan udvikle sig og føle sig trygge.Kom og vær med til en sjov og udfordrende træning, hvor vi kombinerer avancerede springteknikker med sjov og leg for at skabe en fantastisk gymnastikoplevelse! Sæson uge 33-25. Der trænes i skoleferier og helligdage, dog ikke mellem jul og nytår. Trænerteamet melder ud i god tid.
Akro 7-9 | 51
Kl. 17:30 - 18:30
Flere tider
Bevægelsessal 1
7 - 9 år
Akro 7-9 årTirsdag 17:30-18:30 (1 time)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. Dette hold er for de børn, der elsker at lege og springe, men som foretrækker, at det ikke bliver alt for vildt. Vi springer hverken i trampoliner eller på airtrack, men vi bruger masser af tid på at strække ud og blive mere smidige.På holdet laver vi vejrmøller, står på hænder, laver forlæns og baglæns kolbøtter og øver os i frontover og flik. Vi arbejder også på at gå i split, spagat og bro. Ingen specielle forudsætninger er nødvendige – bare lysten til at lære noget nyt og hygge sig. OBS! Særlig omstændigheder da trænerteamet er under 18 år som varetager undervisningen, vil der være tilknyttet en voksen instruktør (JOON fra klassisk-spring) som står for forældrekontakt, informationer og forsikring ved uheld. E-mail kontakt: admin@humlegym.dk Sæson uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
Akro 10+ | 52
Kl. 18:30 - 20:00
Flere tider
Bevægelsessal 1
10 - 14 år
Akro 8-12 ÅRTirsdag 18:30 – 20:00Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. Dette hold er for børn, der ønsker at blive dygtige springere og super smidige. Vi er et lidt mere stille og roligt hold end de normale springhold, da vi hverken springer på trampolin eller airtrack.På holdet fokuserer vi på avancerede teknikker som mølle-flik, frontover, bro-svingover, backover, Y, attitude og meget mere. For at deltage skal du have en stor lyst til at forbedre dig og lære nye ting. Det er en fordel, hvis du allerede har prøvet mølle-flik og frontover, enten med eller uden hjælp.Som trænere har vi ret til at anbefale en gymnast et andet hold, hvis deres springniveau eller ambitionsniveau ikke passer til dette hold. Kom og vær med til en spændende og udfordrende træning, hvor vi sammen arbejder mod at blive endnu bedre! OBS! Særlig omstændigheder da trænerteamet er under 18 år som varetager undervisningen, vil der være tilknyttet en voksen instruktør (JOON fra klassisk-spring) som står for forældrekontakt, informationer og forsikring ved uheld. E-mail kontakt: admin@humlegym.dk Sæson uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
VKS | 8
Kl. 19:15 - 21:15
Flere tider
Multisal 1+2
17 - 99 år
VOKSENSPRING 17+Tirsdag 19:15-21:15  Man lave check-in træning og det koster 65 kr pr gang på mobilepay. Man skal selvfølgelig ikke betale hvis man har tilmeldt sig hele sæsonen. Holdet er for dem som har lavet gymnastik før, men har stadigvæk lyst til at springe på airtrack, på minitrampolin og på stortrampolin, men også for dem som har aldrig prøvet at lavet gymnastik før, men som har lyst til at lære at stå på hænder, at slå vejrmølle, araberspring, flik-flak, kraftspring, forlæns- eller baglæns saltoer.  Sæson uge 33 - 26. Træner melder ud hvornår der er træning og hvornår der ikke er.
Onsdag
S/R 5-6 | 2
Kl. 15:00 - 16:00
Flere tider
Multisal 1+2
5 - 6 år
Spring/Rytme 5-6 Onsdag 16:00-17:00 (1 time) Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen. Mere information følger i løbet af sæsonen.På holdet for 5-6-årige er der masser af energi og glæde, når vi springer, leger og danser. Vi øver kolbøtter, vejrmøller og håndstand, og alle børn i denne aldersgruppe er velkomne. Vi bevæger os til god musik og udforsker spændende og udfordrende redskabsbaner, hvor børnene får sved på panden og brænder en masse krudt af.Hvert år ser vi stor udvikling hos alle børnene – både i deres gymnastiske færdigheder og i deres kropsbevidsthed. Spring, Leg og Rytme 5-6 år er for børn, der elsker at lave springgymnastik, lege og danse. I slutningen af sæsonen viser vi, hvad vi har lært, til foreningens hjemmeopvisning.Vi glæder os meget til en fantastisk sæson med jer! Sæson uge 33-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet. 
S/R 7-9 | 1
Kl. 16:00 - 17:30
Flere tider
Multisal 1+2
7 - 9 år
Spring/Rytme 7-9 Onsdag 16:00-17:30 (1 time 30min)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen. Mere information følger i løbet af sæsonen. Holdet er åbent for alle gymnaster i alderen 7-9 år, uanset niveau. Både piger og drenge er meget velkomne.På Spring/Rytme 7-9 er der fart over feltet med masser af sjove og udfordrende spring på både airtrack og trampoliner. Vi integrerer også rytmeelementer i træningen, som vil være en del af vores imponerende opvisning.Dette hold er en perfekt forberedelse til de ældre opvisningshold og giver gymnasterne en smagsprøve på, hvad det vil sige at lave en gymnastikopvisning. Det er en fantastisk oplevelse, som vi glæder os til at dele med jer. Sammen med gymnasterne bygger vi en spændende opvisning op gennem året, som vi skal fremvise til foreningens hjemmeopvisning i foråret. Vi ser frem til en fantastisk sæson med jer! Forventninger til gymnasterne:Møder op til træningerne, især op til opvisningen.Har opsat hår, træner i bare tæer eller gymnastiksko, og bærer passende tøj. Sæson uge 33-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet. 
MV 30+ | 42
Kl. 17:00 - 18:00
Flere tider
Bevægelsessal 1
30 - 99 år
MANUVISION GRUNDTRÆNING 30+ Onsdag 17:00-18:00 (1 time)  Manuvision Grundtræning – Forbind Krop og SindManuvision grundtræning er en kropsterapeutisk træningsform med fokus på samspillet mellem krop og sind. I træningen arbejder vi os grundigt igennem kroppens led og muskler, fra tå til top, og kombinerer styrke, puls og dybe stræk. Du vil opleve at komme fra hovedet og ned i kroppen, få mere grounding og skærpe din kropsbevidsthed.Vi lægger stor vægt på åndedrættet, hvilket skaber mere plads og frihed i kroppen. Træningen kræver ingen særlige forudsætninger og er åben for både mænd og kvinder. Vi træner på bare fødder for at opnå den bedste forbindelse med underlaget.Kom og oplev, hvordan Manuvision grundtræning kan forvandle din krop og dit sind, og giv dig selv mulighed for at finde indre ro og styrke. Sæson uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet. 
S/R 9-12 | 3
Kl. 17:30 - 19:30
Flere tider
Multisal 1+2
9 - 12 år
Spring/Rytme 9-12 år Onsdag 17:30-19:30 (2 timer) Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. Holdet er for alle gymnaster i alderen 9-12 år, uanset niveau, og både piger og drenge er velkomne. Dette hold er niveauet over Spring/Rytme 7-9 år. Det betyder, at vi selvfølgelig skal have det sjovt, men også arbejde med teknikstationer for at blive endnu bedre til at springe. Der vil også være rytmeelementer i træningerne, som indgår i vores opvisning.Holdet forbereder gymnasterne til de ældre opvisningshold og giver en forsmag på, hvad det vil sige at lave en gymnastikopvisning, samt hvilken fantastisk oplevelse det er. Gennem året vil vi i samarbejde med gymnasterne opbygge en spændende opvisning, som vi skal fremvise ved foreningens hjemmeopvisning i foråret, sidst på sæsonen. Vi glæder os meget til en fantastisk sæson med jer! Forventninger til gymnasterne:Gymnasterne møder op til træningerne, især op til opvisningen.Gymnaster har opsat hår, træner i bare tæer eller gymnastiksko, og bærer passende tøj til gymnastik.Forældre, søskende m.m. må ikke være inde i hallen under træningen. Sæson uge 33-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet. 
Freegym 10+ | 13
Kl. 19:30 - 21:00
Flere tider
Multisal 1+2
10 - 16 år
NYT HOLD! FREEGYM 10+ Onsdag 19:30-21:00 (1 time 30 min)(Ved tilmelding til holdet, vil holdet først blive oprettet ved mindst 8 tilmeldte inden udgang af September måned, ellers refunderes pengene til dem som har betalt og holdet lukkes.) OBS! Der er INGEN gratis prøvegange på Open Gym holdet! Freegym 10+ er for alle drenge og piger, der har lyst til at komme og bruge vores fantastiske faciliteter.Alle vores redskaber og faciliteter som stortrampolin, pomfritgrav, springgrav, parkourstativ samt diverse parkour- og gymnastikredskaber vil være tilgængelige for brug. Dette er en perfekt mulighed for dig, uanset om du allerede går på et hold eller blot ønsker at udforske vores fede faciliteter.Bemærk: Der vil være to instruktører til stede, som holder opsyn under hele træningen. Hvis du skal forlade træningen før tid, skal instruktørerne informeres inden træningen begynder.Vi har nogle regler for at skabe et godt og sikkert træningsmiljø med fokus på både træning og læring. Kom og vær med til en sjov og aktiv oplevelse, hvor du kan træne frit og forbedre dine færdigheder! Sæson uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet. 
Torsdag
SH-2 | 41
Kl. 10:30 - 11:30
Flere tider
Multisal 1+2
30 - 99 år
MORGENBEVÆGELSE, -TRÆNING OG - MOTION FOR KVINDER 60+ (alderen er vejledende) Torsdag 10:30-11:30 (1 time) Vi skal bevæge både krop, sind og ånd gennem træning af styrke, smidighed, balance og koordination. Målet er, at vi går glade, varme og fyldt med energi fra træningen. Jeg lægger stor vægt på en grundig opvarmning og træning af både små og store muskler – især lattermusklerne!Vi arbejder med bevægeligheden i alle led, fra tæer til fingre. Træningen er inspireret af funktionel træning såsom Gotved, Laban, Pilates, Yoga og de bevægelser, vi bruger i dagligdagen. Øvelserne fokuserer både på vedligeholdelse og forbedring, og vil i høj grad være de samme fra uge til uge, så du kan fordybe dig og opleve øget bevægelighed.Hver uge vælger jeg et fokusområde, som vi går i dybden med. Vi arbejder både liggende, siddende, stående og gående, og jeg lægger vægt på en god og glad stemning. Musikken, både ny og gammel, er nøje udvalgt til at passe til bevægelserne og bidrage til en positiv atmosfære. Dans og rytmisk gymnastik er også en del af repertoiret.Alle træninger afsluttes med en lille meditativ afspændingsrejse. Husk at medbringe vand og et tæppe.Kom og vær med til en sjov og fordybende træning, hvor vi sammen styrker både krop og sind! Sæson uge 35-18.  Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.
MGP 5-7 | 60
Kl. 16:15 - 17:00
Flere tider
Bevægelsessal 1
5 - 7 år
MGP DANS 5-7 Torsdag 16:15-17:00 (45min)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. Er du vild med at danse, lege og fyre den af til MGP-sange? Så er dette hold lige noget for dig! Her handler det om at have det sjovt, danse, lege og nyde den fantastiske stemning sammen med nye og gamle venner.På MGP Dans og Leg får du mulighed for at udfolde dig til de fedeste MGP-hits. Vi skaber en atmosfære fyldt med glæde og energi, hvor du kan slippe din indre danser løs og have det sjovt. Gennem sæsonen vil vi lege, danse og lave aktiviteter, der styrker både din kreativitet og motorik. Vores mål er ikke kun at blive bedre til at danse, men også at skabe et stærkt fællesskab, hvor du kan få nye venskaber og hygge dig sammen med de andre på holdet. Vi vil arbejde på sjove danseserier og sjove lege.Kom og vær med på MGP Dans og Leg – det bliver en sæson fyldt med sjov, dans og masser af nye venskaber! Sæson uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
S/R 6-7 | 6
Kl. 16:30 - 18:00
Flere tider
Multisal 1+2
6 - 7 år
Spring/Rytme 6-7Torsdag 16:30-18:00 (1 time 30min) Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. Motorik, Leg og Spring – Sjov for Alle!På dette hold har vi stor fokus på udvikling af motorik og masser af sjov! Vi skal lege, danse og høre god musik, mens vi lærer både rytme og spring.Er du klar til at lære nogle seje spring? Vi skal både springe på stor- og minitrampoliner, hvor vi øver alt fra simple spring til imponerende tricks. På airtracken skal vi mestre vejrmøller og flikflakker, og få en masse sjov ud af det!Året kulminerer i en fantastisk fælles opvisning, hvor gymnasterne viser, hvad de har lært gennem året. Vi glæder os til at se jer shine på scenen og vise jeres imponerende færdigheder! Sæson: Uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet. 
SD 8-10 | 61
Kl. 17:00 - 18:00
Flere tider
Bevægelsessal 1
8 - 10 år
Street Dance 8-10  Torsdag 17:00-18:00 (1 time)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. Er du klar til at træde ind i en verden af street dance? Dette hold er perfekt for større børn, der elsker at danse, være kreative og lave fede koreografier. Her handler det om at have det sjovt, udvikle din egen stil og dele din passion for dans med andre.På Street Dance vil du lære de nyeste og sejeste dansetrin, som du kan vise frem på TikTok og til vennerne. Vi arbejder med forskellige stilarter inden for street dance, hip-hop og de mest populære TikTok-danse. Vores fokus er på kreativitet og cool vibes.Gennem sæsonen vil vi arbejde på at finpudse vores teknikker, forbedre vores rytme og styrke vores udtryk. Samtidig sørger vi for, at der altid er en god stemning, hvor alle føler sig velkomne og motiverede.  Bliv en del af vores hold og oplev, hvordan det er at være kreativ, cool og altid klar til at fyre den af på dansegulvet! Sæson uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
SD 10-12 | 62
Kl. 18:00 - 19:00
Flere tider
Bevægelsessal 1
10 - 12 år
Street Dance 10-12  Torsdag 18:00-19:00 (1 time)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. Er du klar til at træde ind i en verden af street dance? Dette hold er perfekt for større børn, der elsker at danse, være kreative og lave fede koreografier. Her handler det om at have det sjovt, udvikle din egen stil og dele din passion for dans med andre.På Street Dance vil du lære de nyeste og sejeste dansetrin, som du kan vise frem på TikTok og til vennerne. Vi arbejder med forskellige stilarter inden for street dance, hip-hop og de mest populære TikTok-danse. Vores fokus er på kreativitet og cool vibes.Gennem sæsonen vil vi arbejde på at finpudse vores teknikker, forbedre vores rytme og styrke vores udtryk. Samtidig sørger vi for, at der altid er en god stemning, hvor alle føler sig velkomne og motiverede.  Bliv en del af vores hold og oplev, hvordan det er at være kreativ, cool og altid klar til at fyre den af på dansegulvet! Sæson uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
HGP Juniorpiger | 7
Kl. 18:00 - 20:00
Flere tider
Multisal 1+2
8 - 18 år
UDTAGET HOLD, så tilmeld dig kun, hvis du er blevet udtaget og læs i nedenstående, hvordan du bliver udtaget Mandag 18:00-20:00 og Torsdag 18:00-20:00 (2 timer)Ekstra træning: Lørdag 10:00-12:00  Holdet er et spring-/rytme opvisningshold, der træner to gange om ugen. Derudover kommer sociale- og opvisningstræninger med mødepligt, samt muligheden for ekstra frivillige 2 timers træninger de fleste lørdage.  Du ønsker at komme på holdet, fordi du vil noget med din gymnastik og ved at det kræver meget træning at kunne de flotte serier og springe de svære spring – som du er vild med at vise til de ca. 8 opvisninger, holdet skal deltage i. Dine forældre forventes at give dig mulighed for at prioritere opvisninger og træninger med mødepligt.  Udtagelseskravene er en samlet vurdering af dine kompetencer, hvoraf motivation er det absolut vigtigste krav. Det forventes at du også har en interesse for at træne rytme og akrobatik.  Du bør kunne springe nedenstående spring uden fysisk hjælp fra en instruktør:Kraftspring med 2 bens landing på airtrack.Araber-flikflak med 2 bens landing på airtrack.Salto på airtrack.Salto i minitrampolin til almindelig nedspringsmåtte. Send en mail til Johnnie: j_a_geil@hotmail.com  hvis du er interesseret i en udtagelsestræning, hvor du kan vise hvad du kan - også selvom der måske er et af springene, der ikke er helt på plads endnu. Det er jo som sagt en samlet vurdering. Sæson: 33-25. Holdet følger skoleferierne medmindre andet er meldt ud fra instruktørerne.
SD 12+ | 63
Kl. 19:00 - 20:30
Flere tider
Bevægelsessal 1
12 - 18 år
Street Dance 12+  Torsdag 19:00-20:30 (1 time 30min)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. Er du klar til at træde ind i en verden af street dance? Dette hold er perfekt for større børn, der elsker at danse, være kreative og lave fede koreografier. Her handler det om at have det sjovt, udvikle din egen stil og dele din passion for dans med andre.På Street Dance vil du lære de nyeste og sejeste dansetrin, som du kan vise frem på TikTok og til vennerne. Vi arbejder med forskellige stilarter inden for street dance, hip-hop og de mest populære TikTok-danse. Vores fokus er på kreativitet og cool vibes.Gennem sæsonen vil vi arbejde på at finpudse vores teknikker, forbedre vores rytme og styrke vores udtryk. Samtidig sørger vi for, at der altid er en god stemning, hvor alle føler sig velkomne og motiverede.  Bliv en del af vores hold og oplev, hvordan det er at være kreativ, cool og altid klar til at fyre den af på dansegulvet! Sæson uge 35-25. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
Fredag
RG 7-10 | 5
Kl. 14:30 - 16:30
Flere tider
Multisal 1+2
7 - 10 år
REDSKABSGYMNASTIK 7-10 årFredag 14:30-16:30 (2 timer) Redskabsgymnastik er en olympisk idrætsgren, hvor gymnasterne trænes med udfoldelse af kraft, styrke, balance og smidighed i forskellige discipliner.Hos drengene er der 6 discipliner: øvelser på gulv, bensving, ringe, hest, barre og reck.Hos pigerne er 4 discipliner: spring over hest, barre, bom og øvelser på gulv.Det er en idræt som giver kroppen en meget alsidig træning, hvor gymnasterne udvikler koordination evne, balance, smidighed, reaktionsevne, styrke og kondition.Der lægges stor vægt på godt kammeratskab, sjov og glæde ved gymnastik, men også seriøs træningsindsats og disciplin. Sæson uge 33-25. Holdet træner også i skoleferierne, dog ikke mellem jul og nytår. 
RG 11-16 | 12
Kl. 16:30 - 19:00
Flere tider
Multisal 1+2
10 - 17 år
REDSKABSGYMNASTIK 11-16Fredag 16:30-19:00 (2 timer 30 min) Redskabsgymnastik er ikke bare en sport; det er en olympisk disciplin, hvor gymnasterne stræber efter perfektion i kraft, styrke, balance og smidighed gennem forskellige discipliner. For drenge er der seks discipliner: øvelser på gulv, bensving, ringe, hest, barre og reck. For piger er der fire discipliner: spring over hest, barre, bom og øvelser på gulv. Forestil dig selv som en olympisk gymnast, hvor du får en alsidig træning, der udvikler din koordination, balance, smidighed, reaktionsevne, styrke og kondition. Vi lægger stor vægt på kammeratskab, sjov og glæde ved gymnastikken, samtidig med at vi værdsætter seriøs træningsindsats og disciplin. Sæson uge 33-25. Holdet træner også i skoleferierne, dog ikke mellem jul og nytår. 
Lørdag
HGP Juniorpiger | 7
Kl. 10:00 - 12:00
Flere tider
Multisal 1+2
8 - 18 år
UDTAGET HOLD, så tilmeld dig kun, hvis du er blevet udtaget og læs i nedenstående, hvordan du bliver udtaget Mandag 18:00-20:00 og Torsdag 18:00-20:00 (2 timer)Ekstra træning: Lørdag 10:00-12:00  Holdet er et spring-/rytme opvisningshold, der træner to gange om ugen. Derudover kommer sociale- og opvisningstræninger med mødepligt, samt muligheden for ekstra frivillige 2 timers træninger de fleste lørdage.  Du ønsker at komme på holdet, fordi du vil noget med din gymnastik og ved at det kræver meget træning at kunne de flotte serier og springe de svære spring – som du er vild med at vise til de ca. 8 opvisninger, holdet skal deltage i. Dine forældre forventes at give dig mulighed for at prioritere opvisninger og træninger med mødepligt.  Udtagelseskravene er en samlet vurdering af dine kompetencer, hvoraf motivation er det absolut vigtigste krav. Det forventes at du også har en interesse for at træne rytme og akrobatik.  Du bør kunne springe nedenstående spring uden fysisk hjælp fra en instruktør:Kraftspring med 2 bens landing på airtrack.Araber-flikflak med 2 bens landing på airtrack.Salto på airtrack.Salto i minitrampolin til almindelig nedspringsmåtte. Send en mail til Johnnie: j_a_geil@hotmail.com  hvis du er interesseret i en udtagelsestræning, hvor du kan vise hvad du kan - også selvom der måske er et af springene, der ikke er helt på plads endnu. Det er jo som sagt en samlet vurdering. Sæson: 33-25. Holdet følger skoleferierne medmindre andet er meldt ud fra instruktørerne.
Søndag
BMF-1-3 | 16
Kl. 08:45 - 09:45
Flere tider
Multisal 1+2
1 - 3 år
BMF 1-3 år - Forældre/Barn HoldSøndag 08:45-09:45 (1 time)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. Holdet Tumlingerne er et sjovt og aktivt far-mor-barn hold for 1,5-3-årige og deres forældre. Vi skal styrke dit barns motorik gennem sanglege, faldskærmslege og seje redskabsbaner. Eneste krav er, at dit barn skal kunne gå og være klar på at øve sin motorik gennem tumling og leg.Vi vil have en fast rutine i de 45-60 minutter for at skabe struktur og genkendelse for både dig og dit barn. Bedsteforældre er også meget velkomne på holdet. Bemærk, at kun én forælder eller bedsteforælder ad gangen må være med barnet, men I er selvfølgelig velkomne til at skiftes til at komme.Kom og vær med til at skabe sjove og lærerige oplevelser for dig og dit barn! Sæson uge 34-24. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
BMF-2-4 | 17
Kl. 09:45 - 10:45
Flere tider
Multisal 1+2
2 - 4 år
BMF 2-4 år - Forældre/barn HoldSøndag 09:45-10:45 (1 time)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen.På dette hold kan dit barn udvikle sin motorik og sanser gennem leg, sang, kravlen, trilling, hop og masser af gymnastik. Det er en fantastisk start for at lære de basale færdigheder inden for gymnastikken. Holdet er designet for barn og forælder – og bedsteforældre er også meget velkomne. Bemærk, at kun én forælder eller bedsteforælder ad gangen må være med barnet, men I er selvfølgelig velkomne til at skiftes til at komme.Kom og oplev sjove og lærerige stunder sammen med dit barn, mens I udforsker gymnastikkens verden sammen! Sæson uge 34-24. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
BUF-3-6 | 18
Kl. 10:45 - 11:45
Flere tider
Multisal 1+2
3 - 6 år
BUF 3-6 ÅR - et hold uden forældre deltagelseSøndag 10:45-11:45 (1 time)Bemærk: Opvisningstøj er et ekstra valgfrit tilkøb og indgår ikke i kontingentprisen (dette er på tværs af alle vores hold). Mere information følger i løbet af sæsonen. På dette hold kan dit barn udvikle sin motorik og sine sanser. Der bliver leget, kravlet, trillet, hoppet og vigtigst af alt, dyrket en masse gymnastik. Dette er en god start til at lære det basale indenfor gymnastik. Holdet er for børn, uden deres forældre. På dette hold kan dit barn udvikle sin motorik og sanser på en spændende og sjov måde. Vi leger, kravler, triller, hopper, og vigtigst af alt, dyrker en masse gymnastik. Dette er den perfekte start for at lære de basale færdigheder inden for gymnastik. Holdet er designet specielt for børn, uden deres forældre, så de kan udforske og lære i et trygt og selvstændigt miljø.Giv dit barn en fantastisk oplevelse, hvor de kan udvikle sig motorisk og socialt, mens de har det sjovt og skaber nye venskaber! Sæson uge 34-24. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
Parkour 8-10 | 21
Kl. 12:30 - 13:30
Flere tider
Multisal 1+2
8 - 10 år
PARKOUR 8-10Søndag 12:30-13:30 (1 time) Er du fyldt med ekstra energi og klar til at se hverdagen på en helt ny måde? Så er dette hold for dig! Parkour giver dig mulighed for at bevæge dig hurtigt og elegant fra et sted til et andet – ikke bare let, men også på en imponerende og blæret måde.Forestil dig at glide gennem byen med bløde bevægelser, lange spring og et lækkert flow. Parkour vil helt sikkert få folk til at vende sig og kigge med misundelse, når de ser, hvor smidigt og selvsikkert du navigerer gennem byens landskab.Kom og oplev suset, friheden og den uovertrufne følelse af at mestre din omverden med parkour! Sæson uge 34-24. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
Parkour 10+ | 22
Kl. 13:30 - 14:30
Flere tider
Multisal 1+2
10 - 18 år
PARKOUR 10 år+Søndag 13:30-14:30 (1 time) Er du fyldt med ekstra energi og klar til at se hverdagen fra et helt nyt perspektiv? Så er dette hold for dig! Parkour giver dig muligheden for at bevæge dig hurtigt fra et sted til et andet, og det på en imponerende, akrobatisk måde.Forestil dig at glide gennem byen med bløde bevægelser, lange spring og et lækkert flow. Hop over forhindringer, sving dig fra gelændere, og lav fantastiske flips og tricks, der vil få folk til at kigge med beundring og misundelse. Parkour er ikke bare en sport; det er en kunstform, hvor din kreativitet og kropsbeherskelse smelter sammen. Sæson uge 34-24. Holdet følger skolernes ferie-kalender medmindre andet er meldt ud fra Træner-teamet.
Tricking 10+ | 23
Kl. 14:30 - 16:30
Flere tider
Multisal 1
10 - 18 år
TRICKING 10+ // XMA Extreme Martial ArtsSøndag 14:30-16:30 (2 timer)  OBS!! Dette hold er på et teknisk højt niveau. Hvis du ikke allerede har erfaring indenfor kampsport, springgymnastik eller parkour, anbefales det, at du har et vist grundlæggende niveau, før du starter. Bemærk: Der vil være mulighed for tilkøb af TSHIRT med vores logo og skrift. Tshirt bestilles efter nytår, mere information følger. På Tricking-holdet træner vi en spændende blanding af springgymnastik og kampsport. Vi kombinerer imponerende kampsportsteknikker med dynamiske hop og spring, og sammensætter dem i forskellige serier. Du vil lære alt fra håndstand, salto og flikflak til avancerede tricking-tricks som Scoot, Raize og Btwists! Vi lægger stor vægt på at optræne kropslig styrke, balance og koncentrationsevne. Tricking kræver disciplin og fokus, og vi arbejder målrettet på at forbedre disse færdigheder. OBS! Vi filmer og laver små film ud af vores træninger det er derfor meget vigtigt at du oplyser om du gerne må blive filmet til vores hold.  Sæson: Uge 34-25. Holdet følger skolernes ferie og har ingen træning i samme periode medmindre andet er meldt ud af instruktørerne.
KS 10-15 | 10
Kl. 16:30 - 19:00
Flere tider
Multisal 1+2
10 - 16 år
KLASSISKSPRING 10-15Søndag 16:30-19:00 (2 timer 30min) På KS vil der være spring på minitrampolin, stortrampolin og på airtrack, hvor gymnasten kommer til at lære at lave forskellige forlæns- og baglæns spring, som forlæns- og baglæns saltoer, kraftspring, flik-flak, overslag og ikke mindst vejrmøller, araberspring og håndstand, og der vil tages hensyn til gymnastens niveau. Holdet er mere fri i sin træning, der vil hele tiden være tre trænerer til at assistere i spring og hjælpe med at undervise i de ting i selv ønsker at blive bedre til. Sæson uge 33-25. Holdet træner også i skoleferierne, dog ikke mellem jul og nytår. 

Seneste nyheder